Reklama

Towercom prekvapila zmena vo vysielaní MusicBoxu

Towercom aj jej sesterskú spoločnosť Towerhome, ktorá prevádzkuje digitálnu terestriálnu platformu Plustelka, prekvapila zmena vo vysielaní hudobnej televízie MusicBox, ktorá časť svojho vysielania prenechala českej televízii Šláger TV. Viac o zmene vo vysielaní MusicBoxu si môžete prečítať v našej predchádzajúcej správe.
Pokračovanie nižšie:

Šláger TV je bezplatný televízny kanál, v ktorom sa objavujú prevažne ľudové piesne s prvkami teleshoppingu. Po zmene vo vysielaní MusicBoxu tak v platforme Plustelka môže byť osud tohto kanálu neistý.

Podstatná zmena vysielaného obsahu TV stanice MusicBox nás prekvapila, keďže nás vysielateľ MusicBoxu neinformoval o tomto kroku,“ povedal pre portál SatelitnaTV.sk marketingový manažér Towercomu, Michal Šuran. Ako ďalej dodal: „Situáciu preverujeme u vysielateľa, následne zvážime ďalší postup.

Ponuka platformy Plustelka obsahuje tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2 a TV LUX, ako aj deväť platených programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, MusicBox a Spice.

MB Black-1072013-2154 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zaujimave je, ze ked si spustim TV nasa v iptv magio-lokalne televizie, tak tam ide musicbox normalne…

Komentáre už nie sú povolené.