Reklama

Šláger TV začal spolupracovať s TV Music Box, vysielajú na jednej programovej pozícii

Česká hudobná televízia Šláger TV začala spolupracovať s hudobnou televíziou Music Box TV. Vďaka tejto spolupráci bude vysielanie tejto populárnej hudobnej televízie so zameraním na starších divákov dostupné v učitom čase aj na programovej pozícii hudobného kanálu Music Box. Vďaka tomu budú môcť naladiť Šláger TV napr. aj zákazníci satelitnej platformy DIGI TV či terestriálnej platformy Plustelka.
Pokračovanie nižšie:

Vážení sympatizanti Šláger TV na Slovensku. S radosťou vám oznamujeme, že dnešným dňom sme v záujme rozširovania ponuky hudobných žánrov vstúpili do spolupráce s TV Music Box. Oznámte to všetkým známym. Všade tam, kde ste mali možnosť sledovať Music Box (UPC, DIGI TV, Orange, Magio, Satro, DVB-T Košice a Towerhome), máte teraz možnosť vidieť a počuť aj Šláger TV. Nech žije hudba! Priatelia Šláger TV v ČR. Od tejto chvíle máte možnosť sa pozerať na interpretov Šláger TV taktiež na DIGI TV a v O2TV v hudobnom balíčku na stanici Music Box. Prosíme, pokiaľ máte známych, ktorí sledujú televíziu prostredníctvom týchto sietí, povedzte im to!! Ďakujeme Váš Šláger TV,“ informuje divákov oznam TV Music Box v hornej časti obrazovky.

Podľa Šláger TV by mal byť kanál dostupný na programovej pozícii Music Box v čase od 8:00 do 24:00 hod. Počas nášho sledovania však krátko pred 22. hodinou vysielanie Šláger TV na programovej pozícii skončilo a pokračovalo opäť vysielanie Music Box TV.

Okrem vysielania Šláger TV na programovej pozícii Music Boxu bude aj naďalej vysielať aj samostatne tak ako doteraz napr. na satelite Astra 3B (23,5°E).

MB Black-1072013-2154 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Som veľmi rád, že vznikla televízia Šláger a že ju môžeme pozerať aj na Slovensku,konkrétne aj v Handlovej vďaka pružnej reakcie DIGI SLOVAKIA. Prajem vám veľa a veľa úspešných vysielacích rokov a snimi mnoho a mnoho priaznivcov,divákov i poslucháčov.

Komentáre už nie sú povolené.