Reklama

Travel Channel HD na satelite Thor 5 pre zákazníkov platformy freeSAT by UPC Direct

Cestovateľský kanál Travel Channel HD už môžu naladiť slovenskí a českí zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct. Vysielanie je k dispozícii na satelite Thor 5 (0,8°W), frekvencii 12 015 MHz a kódované systémami Conax, Cryptoworks, Irdeto a Nagravision. Program je súčasťou balíčka freeSAT HD, ktorý ponúka spoločnosť UPC DTH svojim zákazníkom za 5 € mesačne a obsahuje už také programy ako Animal Planet HD, NatGeo HD, NatGeo Wild HD, Nova Sport HD, Sport2 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, ESPN America HD, History HD, Discovery HD Showcase, Sundance HD a Da Vinci U. Podmienkou pre aktiváciu balíčka freeSAT HD je, aby mal zákazník aktivovaný základný balíček freeSAT Medium za 9 € mesačne a vlastnil satelitný HD prijímač.
Pokračovanie nižšie:

Travel Channel HD naladia zákazníci s vlastným satelitným prijímačom podľa nižšie uvedených technických parametrov, zákazníkom s dodávaným prijímačom je kanál k dispozícii na programovej pozícii č. 117, hneď vedľa kanálov History HD či Animal Planet HD.

Stanicu Travel Channel HD netreba nejak extra predstavovať, vo vysielaní programu si určite nájdu svoje nielen milovníci cestovania.

Technické parametre pre príjem Travel Channel HD:
Družica: Thor 5 (0,8°W)
Frekvencia: 12 015 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Travel Channel HD
Provider: Telenor
Video rozlíšenie: 1920×1080
Formát 16:9
Video bitrate: 9900 kbit/s
Audio bitrate: 192 kbit/s

Počas písania našej správy bol program dostupný zatiaľ len v anglickom jazyku. Pridanie českej či maďarskej audio stopy možno očakávať v najbližšom čase.

Aktualizované 11:55 hod. : K programu bola už pripojená česká a maďarská audio stopa.

Travel Channel HD-3042013-104 1

Mohlo by vás ešte zaujímať