Reklama

Telekom pridáva do Magio TV Go Plus ďalších 10 kanálov

Telekom popri výraznom rozšírení programovej ponuky digitálnej televízie Magio, o ktorom sme vás informovali, pridáva televízne kanály aj do variantu určeného pre sledovanie televízie na smartfónoch, tabletoch či počítačoch.

Do Magio TV Go a Magio TV Go Plus od 1. 5. 2013 pribudne až 10 nových kanálov: English Club, Comedy Central, Travel Channel, Duck TV, Eurosport, Eurosport2, Slovak Sport, Fishing a Hunting, National Geographic a Filmbox.
Pokračovanie nižšie:

Prvé dva menované programy (English Club a Comedy Central) budú navyše zaradené na základe exkluzívnej dohody, čo znamená, že najbližšie obdobie ich na slovenskom trhu do ponuky svojej mobilnej televízie nemôže nasadiť žiadny konkurenčný operátor. Po zdvojnásobení počtu programov bude Magio TV Go Plus ponúkať 20 TV kanálov, čo je v súčasnosti v rámci podobnej služby najviac na našom trhu.

Základná verzia Magio TV Go je až do konca tohto roka pre zákazníkov Magio TV aj Sat dostupná zadarmo. V prípade platenej verzie Magio TV Go Plus sú prvé dva mesiaca bezplatné, následne je akciová cena 1,99 € mesačne s možnosťou službu kedykoľvek zrušiť.

(Telekom)

Mohlo by vás ešte zaujímať