Reklama

Nitrička plánuje obnoviť vysielanie v DVB-T, pripravuje novinky a zvažuje aj satelitné vysielanie

Nitrianska regionálna televízia Nitrička plánuje obnoviť svoje vysielanie prostredníctvom regionálneho terestriálneho vysielania (DVB-T), ktoré je dostupné divákom z Nitry a okolia na 54. kanáli. K obnoveniu vysielania by malo dôjsť aj u prevádzkovateľa IPTV, spoločnosti Antik Telecom. Pôvodne sme mysleli, že televízia prerušila vysielanie, keďže vysielanie televízie nebolo dostupné z dvoch našich zdrojov signálu (viď. predchádzajúca správa). Podľa komentárov našich čitateľov a z vyjadrenia prevádzkovateľa televízie je Nitrička dostupná aj naďalej pre divákov v Magio TV, FiberTV, Max multimedia – Swan či v TV od Slovanetu.
Pokračovanie nižšie:

Televízia tak svoje vysielanie prerušila iba v DVB-T a v IPTV od Antik Telecomu. K obnoveniu vysielania by však malo dôjsť v najbližších dňoch. Okrem toho televízia pripravuje aj množstvo noviniek. „Televízia Nitrička budúci mesiac oslavuje tretie výročie spustenia vysielania. Pri tejto príležitosti pripravujeme viaceré zmeny vo vysielaní. Pripravujeme novú štruktúru, relácie a novinky vo vysielaní,“ informoval portál SatelitnáTV.sk Ing. Ján Baran zo spoločnosti Nitrička media. Ako ďalej dodáva: „Jednou z väčších zmien je aj sťahovanie v rámci priestorov a tým aj sťahovanie vysielacích technológii. Divákom TV Nitrička sa týmto ospravedlňujeme za výpadky, ktoré v priebehu posledných dní zaznamenali.

Vysielanie televízie Nitrička sa možno objaví aj na satelite. „Zvažujeme taktiež vstúpiť do niektorého zo satelitných providerov,“ prezradil Ing. Ján Baran.

Pripomeňme, že televízia zmenila aj svoje webové stránky ako aj stránky na sociálnej sieti Facebook. Od teraz ju môžu diváci nájsť na novej adrese www.tvnitricka.sk.

Mohlo by vás ešte zaujímať