Reklama

Majitelia kariet Skylink a CS Link Cryptoworks už nemôžu sledovať ani HD programy z balíka DIGITAL

Ponuka programov, ktoré je možné prijímať so staršími dekódovacími kartami Cryptoworks a to ako Skylink tak aj CS Link sa od dnes opäť zmenšila. Tentokrát bol kódovací systém Cryptoworks odpojený u programov vo vysokom rozlíšení z ponuky balíka DIGITAL. Konkrétne sa jedná o programy ČT 1 HD, ČT sport HD, Prima Family HD a Nova HD. Pre ďalší príjem je tak potrebná nová dekódovacia karta Irdeto / ICE.

Odpojenie HD programov je ďalším dlhodobo plánovaným krokom v procese útlmu systému podmieneného prístupu CryptoWorks. Technická podpora CryptoWorks bola rozhodnutím jeho dodávateľa – spoločnosti Irdeto – na konci roku 2012 ukončená,” uviedla spoločnosť M7 Group v tlačovej správe ešte v marci.
Pokračovanie nižšie:

Pokiaľ chcú prijímať programy ČT 1 HD, ČT sport HD, Prima Family HD a Nova HD aj majitelia starších kariet Cryptoworks je nutné aby si svoju súčasnú kartu Cryptoworks vymenili za novú kartu Skylink Výmena poprípade už M7 Výmena.

Pripomeňme, že na starších kartách Cryptoworks už nie je možné si predplatiť ani žiaden platený balík programov či prémiový program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Cryptoworks je nutné aby si svoju súčasnú kartu Crzptoworks vymenili za novú kartu Skylink Výmena poprípade už M7 Výmena………………………………Súčasná Crzptoworks to je aká karta? asi tá od firmy qwerty :-)))))))))

Komentáre už nie sú povolené.