Reklama

Skylink prechádza na vyššiu úroveň zabezpečenia, karty M7 budú fungovať len v prijímačoch Skylink Ready

Spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu Skylink prechádza na vyššiu úroveň zabezpečenia nových kariet M7 IRDETO. „Upozorňujeme všetkých predajcov satelitnej techniky, že nový typ dekódovacích kariet Skylink Standard M7, uvedený na trh v januári 2013, bude v najbližšej dobe funkčný už len výhradne v certifikovaných dekóderoch IRDETO s označením Skylink ready,“ informovala dnes spoločnosť svojich autorizovaných predajcov.
Pokračovanie nižšie:

M7 Group odvovodňuje prechod na vyšší stupeň zabezpečenia svojich kariet hlavne kvôli pretrvávajúcim problémom s kompatibilitou dekódovacích kariet so satelitnými prijímačmi a teda nefunkčnosti služieb.

Zmena spočíva v tom, že karty Skylink Standard HD M7 budú dekódovať signál výhradne v licencovaných dekóderoch IRDETO. K prechodu na vyšší stupeň zabezpečenia dôjde v najbližších dňoch,“ uvádza M7 Group vo svojom dnešnom oznámení pre svojich predajcov.

Ako pre náš portál SatelitnáTV.sk povedal člen predstavenstva M7 Group, Jaromír Glisník, budú nové karty IRDETO M7 fungovať len v prijímačoch a moduloch Skylink Ready s funkciou Secure Silicon.

Funkciu Secure Silicon majú podľa našich informácií všetky certifikované prijímače a moduly Skylink Ready, ktoré sa na náš trh dovážajú či dovážali.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …vraj problémy s kompatibilitou,UPC tiež používa systém Irdeto a ich karty fungujú vo všetkých prijímačoch bez najmenších problémov,pred 2 rokmi som aktivoval UPC,vymenil som asi 5 prijímačov,nikto ma neotravuje párovaním,reaktivovaním a sústavnými zmenami v podpore.

  2. Taky NEOTION CAM s nalepkou Skylink mozete s novou kartou akurat tak hodit do kosa. Ten Secure Silicon nema…

Komentáre už nie sú povolené.