Reklama

ANTIK rozširuje svoju ponuku o 8 kanálov, z toho 5 v HD kvalite

ANTIK rozširuje portfólio vysielania Tango digitálnej televízie o osem ďalších kanálov, z toho je päť v HD kvalite. Prináša nové programy – dobrodružný History Channel v SD aj HD kvalite, komediálny Comedy Central Extra a pre športových a automobilových fanúšikov Auto and Motor Sport Channel rovnako v HD.
Pokračovanie nižšie:

Základný balík prináša Šlágr TV HD, HD+, HD+ HD a Fun 1. Kanál HD plus prináša dokumenty o cestovaní a trendy z oblasti cestovného ruchu.

Prémiový balík je posilnený o History Channel SD a Comedy Central Extra, ktorý vysiela komediálne programy ako South Park, Sex v meste, Frasier a iné.

HD balík prináša History Channel HD, ktorý oživuje udalosti z minulosti a prináša ich dnešným divákom zaujímavými spôsobmi, napríklad živými rekonštrukciami. Pútavo podáva známe historické príbehy a odhaľuje doteraz skryté tajomstvá. Pribudne aj Auto and Motor Sport Channel HD pre fanúšikov športu.

(ANTIK Telecom)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ŠlágrTV HD. To je sila! :p
    Zato Comedy Central Extra majú tuším ako úplne prvý na trhu. Ostatné viacmenej poznáme.

  2. Dostupnosť tohto Antiku/Tanga je dosť mizerná, nie? Východné Slovensko a basta. Mohli by pôsobiť celoštátne, alebo minimálne aj v iných regiónoch.

  3. Antik ma optiku v Kosiciach, Trebisove, Vranove, Humennom, Svite, Stropkove, Secovciach, Kralovskom Chlmci, Velkych Kapusanoch, Ciernej nad Tisou, Hrinovej, Hnusti a Zarnovici.
    A samotnu telku mozes mat cezSmartTVBox kdekolvek mas dobry net.

  4. tak tak mam Smarttvbox a spokojnost. Skoda, ze sa nedaju predplatit aj ine programy.

Komentáre už nie sú povolené.