Reklama

ČR: Film Europe Channel a CS kanály od decembra aj v ponuke NetBox a AIM

Televízne kanály Kino CS, Doku CS, Muzika CS a prvý filmový kanál s čisto európskou tvorbou Film Europe Channel HD sú od decembra 2012 aj v ponuke poskytovateľov digitálnej televízie cez internetový protokol (IPTV) NetBox a AIM. Vianočný program zložený zo špičkových filmov si tak bude môcť pozrieť ešte väčšie publikum.
Pokračovanie nižšie:


Diváci si v rámci digitálnych televízií NetBox od spoločnosti Smart Comp. a AIM spoločnosti Planet A môžu predplatiť kanály spoločnosti Film Europe Media Company hneď v niekoľkých variantoch, Kino CS, Doku CS, Muziku CS, Film Europe Channel a Film Europe Channel HD v televíznych balíčkoch Mých 5 a Mých 10 alebo všetky programy Film Europe Media Company v balíčku CS.HD. Televízia NetBox pôsobí v Brne, Prahe, Ostrave, Olomouci, Opave, Zlíne, Jihlave, Havlíčkovom Brode a Novom Jičíne. Televízia AIM od spoločnosti Planet A je dostupná v Prahe, Mělníku a Neratoviciach.

Okrem najnovších poskytovateľov sú televízne kanály spoločnosti Film Europe Media Company dostupné na satelitných, káblových a IPTV sieťach v Českej republike a na Slovensku. „Jedným z našich hlavných cieľov je zlepšovať dostupnosť kvalitnej európskej tvorby pre diváka, ktorý – ako sa v súčasnosti ukazuje – vie takýto druh produkcie oceniť,“ povedala Tomáš Žondra, obchodný riaditeľ Film Europe Media Company.

Vďaka zaradeniu kanálov Kino CS, Doku CS, Muzika CS a Film Europe Channel HD do ponuky NetBox a AIM neprídu diváci o exkluzívne televízne premiéry filmov ako napríklad Lurdy, Kto, ak nie my?, Divoké labute, Vianočný príbeh či Synova izba. Na Štedrý deň je pripravená nezabudnuteľná vianočná klasika – Láska nebeská.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Zaujimave riesenie, ale uplne zbytocne pri dnesnych linuxovych prijimacoch. By ma zaujimalo este ako to SES vyriesi pri platenych kanaloch?

Komentáre už nie sú povolené.