Reklama

Prvá „optika do bytu“ FTTH v Hriňovej už funguje!

Hriňovčania už majú dokončenú prvú optickú sieť typu FTTH (Fiber-To-The-Home), ktorá vedie optické káble priamo do bytov zákazníkov a prináša im rýchly internet a služby ako vo veľkomestách. Takmer 900 domácností v Hriňovej môže vďaka novej modernej sieti od dnes využívať vysokorýchlostný kvalitný internet, digitálnu televíziu s takmer 190 TV programami a výhodné telefonovanie v jednom balíku bez viazanosti. Na optickú sieť sa budú môcť navyše bezplatne pripojiť mestské monitorovacie kamery, a školy i mestský úrad dostanú vysokorýchlostný internet od operátora zadarmo.
Pokračovanie nižšie:


Hriňová je tretím mestom na strednom Slovensku, kde sme zrealizovali výstavbu optickej siete FTTH, ktorá umožňuje vysokorýchlostný prenos akýchkoľvek digitálnych dát. Je to moderný typ pripojenia, ktorý vedie linku z optických vlákien až do koncového zariadenia užívateľa. Výhodou optických prípojok FTTH nie je iba to, že umožňujú vysokú prenosovú rýchlosť, ale aj možnosť symetrickej rýchlosti downloadu a uploadu, čo je dôležité napríklad pri interaktívnych internetových hrách,“ hovorí Igor Kolla, generálny riaditeľ spoločnosti ANTIK Telecom.

Výstavbu optickej siete FTTH realizoval ANTIK v Hriňovej v súlade so svojou stratégiou prinšať vysokorýchlostný internet aj do oblastí, ktoré pre veľkých investorov nie sú zaujímavé. Balík s optickými triple play službami zahŕňa vysokorýchlostný internet s rýchlosťou 70 Mbit/s, digitálnu televíziu s takmer 190 TV programami aj v HD kvalite a výhodné telefonovanie s desiatkami voľných minút do pevnej i mobilnej siete v SR aj v zahraničí iba za 17,92 eur mesačne. Služby sú bez FUP a úplne bez viazanosti. Navyše, tí záujemcovia, ktorí sa zaregistrujú do 31.10.2012 získajú triple play balík služieb + Prémiový balík TV programov úplne bezplatne na dobu 3 mesiacov. Viac informácií na www.hrinova.antik.sk alebo na bezplatnej linke 055/123 45.

Mohlo by vás ešte zaujímať