Reklama

Druhé semifinále ČSMT: Aj Mr. Bombastic má talent!

V talentovej show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT čaká na televíznych divákov druhé z troch semifinálových kôl. O postupujúcich rozhodnú aj tentokrát predovšetkým televízni diváci. Zvláštnym hosťom bude tentokrát jamajský reggae spevák Shaggy.
Pokračovanie nižšie:


O postup do Veľkého finále sa v druhom semifinálovom kole stretnú speváčka Andrea Gabrišová, mužský tanečný pár David Valčucha a Milan Hradecký, detská speváčka Diana Kalashová, skupina Elements, samuraj Hayashi, tanečná skupina Respect Us, hudobná skupina Segment, spevák Tomáš Buranovský a vzdušní akrobati Vertigo. Vzácnym hosťom bude jamajský reggae spevák Shaggy, ktorý je držiteľom nominácie 51. ročníku ceny Grammy za najlepší reggae album.

Z Veľkého tresku postúpilo celkom dvadsaťsedem súťažiacich, ktorých porota vybrala do semifinále súťaže. Semifinálové kolá sú celkom tri a v každom z nich sa o priazeň divákov bude uchádzať deväť súťažiacich. Do Veľkého finále však postúpia len traja najlepší. Finalistov bude teda nakoniec deväť.

Každé semifinálové kolo prebieha tak, že sa najskôr všetci semifinalisti predstavia divákom so svojím vystúpením. Potom, čo moderátori SMS hlasovanie ukončia, sa hlasy sčítajú a prví dvaja semifinalisti, ktorí dostanú od divákov najviac hlasov, postupujú do Veľkého finále priamo. Ďalší dvaja s najväčším počtom hlasov predstúpia pred porotu, ktorá vyberie tretieho finalistu.
Druhé semifinále najväčšej talentovej show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT uvidíte v nedeľu 13. novembra od 20.00 na Prime a JOJke.

Mohlo by vás ešte zaujímať