Reklama

Diváci TA3 sú stále vernejší

Diváci TA3 sú stále vernejší. Podľa prieskumu spoločnosti TNS televíziu sledujú prakticky všetky domácnosti, ktoré majú k jej vysielaniu prístup.
Vysielanie televízie TA3 už má k dispozícii 80,3 percenta slovenských domácností. Vyplýva to z kalibračného prieskumu spoločnosti TNS ku koncu druhého štrvťroka tohto roku. Oproti predchádzajúcemu kvartálu tak pokrytie televízie narástlo o 4,5 percenta.

Mimoriadne priaznivým výsledkom je okrem stále rastúcej dostupnosti vysielania aj stále sa zužujúca skupina ľudí, ktorí k TA3 majú prístup, avšak nemajú ju naladenú. Takýchto divákov bolo na konci kvartálu len 0,2 percenta.
Pokračovanie nižšie:


„Televízia TA3 už takmer desať rokov prináša vyvážený spravodajský servis a stále lepšie výsledky dokumentujú, že rýchle a presné informácie sú pre našich divákov žiadanou komoditou. Lojalita našich divákov je povzbudením pre celý tím novinárov TA3, ktorí denne prinášajú nové užitočné informácie,“ povedal zástupca generálneho riaditeľa pre program Martin Halanda.

Pokrytie televízie TA3 rastie kontinuálne od roku 2004, kedy kalibračné výskumy vstúpili do praxe. Zatiaľ čo v tom čase pokrytie dosahovalo len 43,7 percenta, na konci minulého roka malo už možnosť naladiť si ju 72,7 percenta divákov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ta3 vysiela v BA analog asi s vykonom 1-2 kW, v dvb-t nejsu, takze takyto komentar k oblubenosti ta3 je bezpredmetny … stale je oblubenejsi a neni ho mozne chytit v dvb-t a v upc ci digi na satelte 0.8w ide zakodovany co napr. ct24 vyslovene digitv aj upc zakazala, ct 24 ide volne

    takze celkovy postoj k rozsirovaniu a oblubenosti ta3 na slovensku je mooooc divny

  2. neda sa chytit a jej sledovanost stupa.kto to v 3-ke napisal? je slaba ak nevy siela v DVB-T

Komentáre už nie sú povolené.