Reklama

Plustelka: Sport 1 cez anténu dočasne pre všetkých

Nový športový kanál Sport 1 v SD kvalite (SD/MPEG-4), ktorý pridal Towercom dnes do svojej terestriálnej platformy Plustelka je k dispozícii dočasne nekódovane (FTA). Prijímať ho tak môžu v súčasnosti všetci diváci cez anténu, ktorí majú dostatočný signál z 1. celoplošného multiplexu. Ochutnávka potrvá až do konca týždňa. „Diváci voľného vysielania cez anténu si budú môcť pozrieť týždennú ochutnávku športových prenosov počas prvého augustového týždňa,“ uviedol Towercom.
Pokračovanie nižšie:


Po ukončení voľného vysielania bude Sport 1 zakódovaný systémami Irdeto (CAIDy 0668 a 069A) a dostupný iba zákazníkom platformy Plustelka so zaplateným programovým balíčkom Štandard. Ten ponúka Towercom aktuálne v rámci akcie za ročný poplatok 35,88 €, v priemere teda záujemcovia zaplatia mesačne 2,99 €.

Pre príjem programov z Plustelky je potrebné okrem terestriálnej antény aj prijímacie zariadenie a to také, ktoré zákazníkom najviac vyhovuje. V ponuke sú bezkartové CI+ moduly (Smit, Strong), alebo bezkartový terestriálny DVB-T2 prijímač Alma T300HD, poprípade len samostatná dekódovacia karta Plustelka.

Kompletná ponuka terestriálnej platformy obsahuje 21 kódovaných televíznych kanálov (18 v SD a 3 v HD kvalite), diváci môžu samozrejme prijímať ešte navyše aj ďalšie nekódované programy (Jednotka HD, Dvojka HD, TA3…) a to či už z celoplošných, alebo aj regionálnych multiplexov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mal by sa Towercom už konečne zobudiť a ochutnávku robiť pravidelne ako,maďarský MinDig tv,aj teraz tam idú 3 kanáli odkodované Mozi+,Chili TV,Šláger TV a stále sú nejaké,tam je to pravidlo,všetky kanáli sú v mpeg 4 a využívajú 5 Mux !!!

    1. Keby to bolo len o jednom stlačení červeného tlačídla ako si to predstavuješ 🙂 Súhlas musia mať najprv od telky.

    2. Ja mám červené tlačítko na mínustelku,športový kanál – samé sd mazanice.

Komentáre už nie sú povolené.