Reklama

Arena Sport predstavila svoju ponuku na nasledujúcu sezónu

Športová stanica Arena Sport pripravila pre divákov počas nasledujúcej sezóny kolekciu prenosov z futbalových ligových trávnikov, hokejových klzísk a z hádzanárskych paluboviek.

Nosnou časťou sezóny bude tvoriť ligový futbal z ruskej Premier League, holandskej Eredivisie, anglickej EFL, belgickej Jupiler Pro League a argentínskej Primera Division. Takto uvidia televízni diváci približne vyše 450 atraktívnych zápasov.
Pokračovanie nižšie:


Ruská liga patrí k osvedčeným akvizíciám na obrazovkách Arena Sport. Z každého kola uvidia športoví fanúšikovia dva najzaujímavejšie zápasy v ktorých sa predstaví aj slovenský futbalista Michal Ďuriš v službách ruského klubu Orenburg. Medzi najväčších favoritov jednej z najkvalitnejších európskych líg budú patriť obhajca titulu Spartak Moskva a Zenit Petrohrad.

Holandská liga bude patriť k najatraktívnejším súťažiam počas sezóny. Každý týždeň fanúšikovia uvidia tri zápasy, kde sa predstavia najslávnejšie holandské kluby Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven a Feyenoord Rotterdam, ktorý získal titul po 18 rokoch. Bonusom bude súhrn zápasov v ligových highlightov a magazín AFC Ajax zo zákulisia najslávnejšieho holandského klubu za ktorý hráva český futbalista Václav Černý.

S druhá anglickou ligou sa budeme stretávať každý týždeň, kde nás čaká minimálne jeden napínavý súboj o postup do Premier League. Počas sezóny uvidíme v akcii slovenského brankára Mareka Rodáka, českého futbalistu Tomáša Kalasa, obaja obliekajú dres Fulham. Okrem nich pôsobí v tejto súťaži aj český futbalista Matěj Vydra z Derby County. Medzi najväčších favoritov o postup medzi elitu budú patriť zostupujúce kluby z Premier League Hull City, Middlesbrough a Sunderland. Ani počas reprezentačných prestávok si diváci neoddýchnu od futbalu, nakoľko ju vyplní tretia a štvrtá anglická liga v ktorej pôsobí slovenský brankár Branislav Pindroch. Jeho klub Notts County je najstarší profesionálny klub na svete.

Bohatú nádielku ponúka belgická liga v podobe troch najzaujímavejších zápasov z každého kola, kde nebude chýbať majster RSC Anderlecht, Club Bruggy a ďalšie popredné kluby. Po zelených trávnikoch uvidíme behať aj slovenského futbalistu Branislava Niňaja z KSC Lokeren a dvoch českých futbalistov Jabuba Brabeca v drese KRC Genk a Stefana Simiča pôsobiaceho v Royal Excel Mouscron. Okrem prenosov uvidia diváci prehľad súbojov v ligových highlightov.

Argentínsku ligu uvidia diváci na Arena Sport už od začiatku sezóny. Prvenstvo obhajuje Boca Juniors, ktorý s prehľadom vyhral súťaž pred najväčším rivalom River Plate. Aj v nasledujúcej sezóne prinesie Arena Sport temperamentnú futbalovú atmosféru každý týždeň s minimálne troma zápasmi.

Chýbať nebude ani ľadový hokej z prostredia švédskej SHL. Každý týždeň sprostredkuje Arena Sport štyri ligové zápasy, kde diváci budú mať možnosť sledovať aj výkony slovenských a českých hokejistov. Majstrovský titul bude obhajovať HV71, ktorý zvíťazil po napínavej sedemzápasovej finálovej sérii nad Brynäs.

Koncom augusta štartuje už siedmy ročník hádzanárskej, nadnárodnej SEHA ligy za účasti Tatrana Prešov a popredných európskych klubov. Okrem zápasov čaká divákov na Arena Sport ako bonus SEHA magazín, zaujímavosti z prostredia súťaže.

Mohlo by vás ešte zaujímať