Reklama

MinDig TV Extra: Tri programy dočasne nekódovane

Prevádzkovateľ maďarskej terestriálnej platformy MinDig TV Extra sprístupnil v spolupráci s tamojším vysielateľom TV2 Média Csoport Kft. dočasne všetkých divákom televízne programy Chili TV a Mozi+.

Voľné vysielanie Mozi+ potrvá do 13. augusta, Chili TV do 27. augusta. Po týchto termínoch budú opäť programy zakódované systémom Conax a k dispozícii iba predplatiteľom MinDig TV Extra.
Pokračovanie nižšie:


Okrem Chilli TV a Mozi+ vysiela, podľa našich zistení, voľne v maďarskom DVB-T aj hudobný kanál Sláger TV. Do kedy bude však tento program vysielať nekódovane, nie je aktuálne známe. Prevádzkovateľ totiž o voľnom vysielaní vôbec neinformuje.

Mozi+ šíri Antenna Hungária v multiplexe B, ide o filmový kanál, ktorý sa zameriava nielen na staršie filmy, ale aj tie z posledných rokov. Počas promo vysielania prinesie napr. filmy ako Jednotka rýchleho nasadenia (S.W.A.T.), Herbie cestuje do Monte Carla, Americký ninja, James Bond, Indiana Jones, Men in Black, Smrtonosná pasca a ďalšie.

Chili TV prináša vo vysielaní programy o varení. Televízny kanál je dostupný v multiplexe E aj spolu so Sláger TV, ktorý tiež vysiela v súčasnosti voľne.

Mohlo by vás ešte zaujímať