Reklama

Telekom sprístupnil zadarmo päť rodinných filmov v Magio videopožičovni

Telekom si pre zákazníkov Magio televízie prichystal ďalšie prekvapenie. Od 15. júna ponúkneme zákazníkom Magio televízie na pevnej sieti päticu kvalitných rodinných filmov v Magio Videopožičovni na celý mesiac úplne zadarmo. Diváci sa môžu tešiť na tieto tituly Paddington, Justin: Malý veľký rytier, Rojko, Modrý tyger a Tady hlídám já.
Pokračovanie nižšie:


Paddington

Paddington nie je obyčajný medvedík. Pochádza z Peru a nosí červený klobúk. Keď zemetrasenie zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby tu našiel novú rodinu. Sám a opustený na paddingtonskej stanici pomaly zisťuje, že život vo veľkomeste nie je úplne taký, ako si ho predstavoval. Našťastie ale stretne rodinu Brownovych, ktorá sa ho ujme.

Justin: Malý veľký rytier

Justin je chlapec z dobrej rodiny a v kráľovstve, kde žije, panuje zákon a poriadok. Osvietená kráľovná tu zaviedla spolu so svojím kancelárom, Justinovým otcom, nekonečné množstvo predpisov a hlavným náboženstvom je byrokracia. Na veci, ktoré sa predtým riešili mečom a súbojom, je tu po ruke vyhláška či nariadenia a rytieri boli z kráľovstva vykázaní. Otec naplánoval Justinovi výnosnú kariéru právnika, ale Justin má úplne iný sen: stať sa rytierom.

Rojko

Ben Crane (Kurt Russell) bol skvelý džokej a pracuje ako tréner. Sonya bol skvelý kôň, ktorého sľubnú kariéru na závodnej dráhe zastavila zlomená noha. Pre svojho majiteľa sa stal úplne prebytočným, a tak ho ako dostáva Ben. Benova dcérka Cale (Dakota Fanning) sa pokúsi spojiť tieto dve duše pri honbe za zdanlivo neuskutočniteľným cieľom: vyhrať dostih Breeders Cup Classic.

Modrý tyger

Stredobodom všetkého diania je trochu zabudnutá, ale stále čarovná botanická záhrada, ukrytá uprostred hlučného mesta. Dvaja kamaráti Johanka a Matyáš žijú bezstarostne medzi tropickými rastlinami spolu s hovoriacim papagájom a svojimi svojráznymi rodičmi. Keď sa ambiciózny starosta rozhodne zbúrať botanickú záhradu, aby na jej mieste mohlo postaviť úplne novú štvrť, na scéne sa objaví tajomný modrý tiger. Ten sa s dětmi vydá na magickú cestu záchrany ich jedinečného sveta.

Tady hlídám já

Úspešný chemik je donútený vrátiť poukazy na svadobnú cestu do Grécka. Jeho nastávajúca totiž pre svoju dcérku napriek jeho nesúhlasu zaobstarala psa. Celá rodina sa vďaka tomu ocitne na prázdninách uprostred šumavskej „divočiny“. Dovolenka najprv vyzerá idylicky. Všetky plány ambiciózneho otca i starostlivej matky však otočí nečakané stretnutie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dopracovať a k jednotlivým titulom v Magio archíve,je niekedy nemožné-najrýchlejší spôsob je cez položku -„hľadanie“.

Komentáre už nie sú povolené.