Reklama

O2 spúšťa komerčnú prevádzku digitálnej televízie O2 TV

Telekomunikačný operátor O2 odštartoval od 13. júna komerčnú prevádzku svojej digitálnej televízie O2 TV. Zákazníci majú na výber z troch balíkov fixnej O2 TV, v ponuke však zostáva aj mobilná služba O2 TV. Celkovo ponúkne divákom až 72 staníc.

Dnešným dňom spúšťame po vyše roku pilotnej fázy komerčnú prevádzku O2 TV. Je bohatšia o množstvo staníc a veríme, že si z ponúkaných balíkov každý vyberie. Dopĺňame tak naše produktové portfólio, aby sme zákazníkom mohli ponúknuť komplexné služby,“ povedala Tereza Molnár, šéfka externej komunikácie O2.
Pokračovanie nižšie:


Zákazník si môže nahrať v cene služby 100 hodín programov, programy z archívu sú dostupné zatiaľ iba 50 hodín spätne a nahrávky budú uložené do 30 dní. Dostupnosť O2 TV je pre štyri zariadenia a je možné sledovať rôzne TV stanice na viacerých zariadeniach v rovnakom čase. Funkcionalita a možnosti služby ostávajú zachované ako v pilotnej fáze, teda O2 TV je možné využívať iba so službou Internet na doma. Pilotná fáza prebiehala od jari minulého roka. Zákazníci, ktorí využívali doteraz O2 TV v pilotnej fáze budú automaticky premigrovaní na Modrú O2 TV.

Minimálna rýchlosť internetu pre sledovanie O2 TV je 6 Mbps. Pri sledovaní TV cez dáta O2 Internetu na doma sa dátová spotreba nezapočítava do FUP. Pre sledovanie O2 TV v mobile je minimálna rýchlosť internetu 1 Mbps a ak zákazník sleduje TV cez mobilné dáta O2, dátová spotreba sa do FUP započítava.

O2 TV s Internetom na doma výhodnejšie
Pre zákazníkov s rôznymi tarifami O2 Internetu na doma pripravil operátor špeciálne zľavové bonusy. Ak zákazník využíva Modrý O2 Internet na doma, dostane mesačne zľavu 2,50 eura. Pri Striebornom O2 Internete na doma si zákazník príde mesačne na zľavu 5 eur, pri Zlatom O2 Internete na doma na zľavu 7,50 eur mesačne. Zľava sa vzťahuje na ktorýkoľvek balík O2 TV.

Zoznam staníc dostupných v službe O2 TV
STV 1, STV 2, Markíza, DOMA, TV JOJ, Plus, Dajto, WAU, ČT 1, ČT 2, Barrandov Family, JOJ Cinema, Prima Plus, M1, M2, TV 2, Duna TV, Duna World, SAT 1, RTL, RTL klub, Pro 7, TV Polonia, TA3, ČT 24, France 24, Channel 1 Russia, CNN, 213, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Minimax, Disney Channel, Jim Jam, Nickelodeon, Nick.jr, Rik, Duck TV, AMC, Film Box, Film Plus, Film Europe, CS film, Horor Film, Discovery Channel, Discovery Science, National Geo, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Nat Geo Wild, Relax, Fishing and hunting, Mňam TV, Food Network, Fashion TV, Noe, Rebel, MTV, VH1, Óčko, Óčko, gold, Óčko expres, Šlágr TV, MTV Rocks, MTV Dance, Hustler TV, Dorcel TV, SuperOne, LEO TV.

Modrá O2 TVStrieborná O2 TVZlatá O2 TVO2 TV v mobile
Počet staníc37607237
KompatibilitaInternet na domaAkýkoľvek tarif s platbou na faktúru
Prístup k O2 TVSet-top box, mobilná aplikácia, web stránkaMobilná aplikácia, web stránka
Cena set-top boxu48,00 € (výška mesačnej platby 2€ /mesiac, doba 2 roky)
Cena za balíček7,50 €15 €20 €5 €

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pani z O2 neviem či zahmlievate ale tie tv stanice su SD alebo HD???

Komentáre už nie sú povolené.