Reklama

Flix TV pridá do ponuky nový balíček, už v auguste

Satelitná platforma Flix TV pripravuje do konca leta niekoľko noviniek. Už v auguste budú mať predplatitelia Flix TV na Slovensku možnosť výberu z viacerých variant, ako si predĺžiť predplatné a okrem toho tiež pribudne do ponuky balíček Lepšia TV, ktorý už ponúka operátor v susednej Českej republike. Nie je však v súčasnosti známe, či budú programy totožné, alebo sa ponuka bude oproti ČR nakoniec mierne líšiť. Nový balíček ponúkne zákazníkom oproti doterajšiemu Dobrá TV navyše niektoré filmové, dokumentárne, detské či erotické programy.
Pokračovanie nižšie:


Nováčik sa tiež rozhodol obdarovať vybraných predplatiteľov služby, ktorí boli medzi prvými zákazníkmi. Podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk ich už prevádzkovateľ kontaktuje a ponúka im jeden mesiac využívania služieb zadarmo. Voľný mesiac bude zákazníkom aktivovaný automaticky.

TIP: Vyskúšali sme Flix TV s dodávaným prijímačom

Flix TV je nový poskytovateľ satelitnej televízie, ktorý odštartoval v marci 2016 v susednej Českej republike. Od decembra 2016 vstúpil oficiálne aj na Slovensko. Programy sú distribuované v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264/H.265) z družice Eutelsat 16A (16°E) a kódované systémom Conax (0B00). Do septembra má v pláne šíriť operátor už všetky programy v novom kodeku HEVC/H.265.

Mohlo by vás ešte zaujímať