Reklama

ANTIK sprístupnil novú funkciu TV Plugin, aj zákazníkom satelitnej služby

Zákazníkom operátora ANTIK Telecom bola dnes sprístupnená nová funkcia pod názvom TV Plugin, ktorá umožňuje pridávanie vlastných video a audio streamov. Dostupná je ako pre predplatiteľov Tango TV, Smart TV Boxu, tak aj satelitnej platformy ANTIK Sat. Využívať ju môžu všetci zákazníci bez rozdielu aký programový balíček majú aktivovaný. Jedinou podmienkou je len aby mali dodávaný prijímač priamo od ANTIKu s označením Mini 2 a samozrejme prístup k internetu.
Pokračovanie nižšie:


Podľa našich zistení už v skoro ranných hodinách pribudla do hlavného menu set-top-boxov voľba TV Plugin. V nej je možné si pridať svoj vlastný internetový stream, alebo akýkoľvek iný z verejného zoznamu, ktorý vytvorili používatelia operátora. Pokiaľ by sa vám v menu voľba TV Plugin ešte neobjavila, je potrebné reštartovať box.

Pre pridanie vlastného video, prípadne aj audio, streamu je potrebné ísť na internetovú stránku ANTIKu tvplugin.antik.sk, kde je nutné kliknúť na ikonu „Vytvoriť“. Po vyplnení všetkých údajov a odsúhlasení pravidiel používania príde následne užívateľovi email s odkazom na editáciu zoznamu. V nej je možné stream sprístupniť iba pre súkromnú skupinu, prípadne verejne pre všetkých. Verejne dostupné streamy sú k dispozícii potom v menu samotného pluginu a môžu ich sledovať všetci predplatitelia po celom Slovensku. Takto veľmi jednoducho môžu zákazníci zdieľať svoj obsah medzi sebou, alebo len v uzavretej skupine. Pre pridanie súkromných streamov sa vyžaduje ID pluginu. To je možné nájsť po vytvorení streamu v potvrdzovacom maily, alebo priamo na webovom odkaze, kde je možné všetky údaje aj neskôr editovať či zmazať.

Mohlo by vás ešte zaujímať