Reklama

DIGI TV: Detské kanály z balíka Maxi počas júna pre všetkých

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pripravila DIGI TV prekvapenie pre svojich najmenších divákov. Od 1. do 30. júna 2017 budú pre všetkých zákazníkov satelitnej i káblovej televízie bezplatne sprístupnené detské programy z vyššieho balíka Maxi. Deti tak budú môcť okrem programov Disney Channel, Minimax a Nickelodeon zo základného balíka Štandard sledovať aj programy Disney Junior, Nick Junior, Duck TV, Jim Jam a Megamax.
Pokračovanie nižšie:


Aktivácia nie je potrebná, programy sa sprístupnia automaticky. Navyše kanál Nick Junior začína práve na MDD od 1.6.2017 vysielať svoj program lokalizovane, čo znamená, že namiesto angličtiny bude dostupný aj češtine i maďarčine.

Okrem toho tiež pripravil operátor aj súťaž o PlayStation 4 a o poukážky do predajní Dráčik v hodnote 200 €. Súťaž začne už 5.6.2017 na stránke DIGI SLOVAKIA, na Facebooku.

Deti sú to najcennejšie čo máme a preto pripravovať túto akciu bolo radosťou. Extra porcia rozprávok pre všetky deti a k tomu súťaž o atraktívne ceny sú naším malým darčekom pre najmenších zákazníkov k ich sviatku,“ vyjadril sa Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI SLOVAKIA.

Mohlo by vás ešte zaujímať