Reklama

Už 14. apríla štartuje televízia UP NETWORK

V piatok 14. apríla o 20:00 odštartuje nová televízia s názvom UP NETWORK. Pôjde vôbec o prvú televíziu so zameraním na letecký priemysel. Dostupná bude nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike, Belgicku či v Holandsku. Za televíziou stojí bývalý šéf TV JOJ František Borovský.

Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o letectve, ale báli ste sa na to opýtať. Od prazákladov až po najaktuálnejšie novinky, to nájdete vo vysielaní novej televízie zameranej len a len na to, čo sa deje nad zemou. Chceme divákom ponúknuť možnosť roztiahnuť krídla zvedavosti,“ hovorí František Borovský – majiteľ spoločnosti EFB NETWORK, prevádzkovateľa UP NETWORK. „Akákoľvek letecká udalosť, ktorá sa objaví vo svete, patrí v ten deň medzi tie najčítanejšie, tie najsledovanejšie. Preto sme sa rozhodli divákom ponúknuť prvú plnoformátovú dokumentárnu stanicu, ktorá nemá vo svete obdobu,“ dodáva František Borovský.
Pokračovanie nižšie:


Už v priebehu tohto roka UP NETWORK prinesie aj originálnu vlastnú tvorbu. „Využijeme všetky naše skúsenosti, aby sme divákom priniesli nové programy z fascinujúceho sveta leteckého priemyslu, diváci sa môžu tešiť na kvízy, dokumenty, zábavné programy a mnoho ďalšieho. Čo presne to bude, to si samozrejme zatiaľ schováme ako prekvapenie,“ dodáva Eliška Borovská, spolumajiteľka televízie.

Podľa majiteľa spoločnosti Františka Borovského kanál zameraný na letectvo chýba nielen na slovenskom a českom trhu, ale v celej Európe. „Preto už od začiatku vysielania môžu stanicu UP NETWORK sledovať diváci aj v Holandsku a Belgicku a momentálne rokujeme aj s ďalšími krajinami. Už pri rozjazde stanice si nás bude môcť pustiť 2,5 milióna domácností v Európe, „hovorí Borovský.

Od štartu programu nájdu stanicu UP NETWORK diváci v ponuke Skylink, Magio TV, DIGI Slovakia a českej T-Mobile TV. Rokovania pritom prebiehajú aj s ďalšími operátormi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.