Reklama

Plustelka: Ročné predplatné s akciovou cenou je možné aktivovať iba raz

Plustelka ponúka už od februára tohto roku všetkým záujemcom o platené programy z balíčka Štandard, ktoré sú šírené prostredníctvom terestriálneho vysielania, zľavnené predplatné na jeden rok. Predplatné na 12 mesiacov stojí preto iba 35,88 €, v prepočte teda 2,99 € mesačne. Cena platených programov za menej ako 12 mesiacov zostala nezmenená – 5,99 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Ako sme sa však dozvedeli v posledných dňoch, akcia má aj jedno obmedzenie. To neumožňuje majiteľom zariadení Plustelka spraviť viacnásobnú aktiváciu. Na jedno zariadenie je tak možné využiť špeciálnu zľavu, pri ročnom predplatnom, iba jeden krát. Podľa operátora sa stávalo, že zákazníci mali záujem si službu aktivovať aj na viac rokov. To však nie je možné za týchto výhodných podmienok. Pripomeňme, že zľavnené predplatné o polovicu trvá do konca decembra 2017.

Súčasťou ponuky Plustelky sú aktuálne tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, Senzi, ako aj ďalších pätnásť platených programov Sport2, Eurosport 1, Eurosport 2, JOJ HD, JOJ Cinema HD, Prima PLUS HD, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, RiK, VH1, Spice a EroXXX. Všetky programy z ponuky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264) a sú kódované systémom Irdeto. Senzi a Prima PLUS HD sú šírené v prvom a ostatné vo štvrtom terestriálnom multiplexe, ktorý už využíva novú normu DVB-T2. Predplatitelia môžu samozrejme sledovať aj ďalšie voľne šírené programy, ktoré vysielajú z ďalších celoplošných a lokálnych vysielačov v závislosti od lokality.

V terestriálnom vysielaní v súčastnosti chýbajú programy Markízy (Markíza, Doma a Dajto), malo by sa to ale pravdepodobne už v priebehu leta zmeniť.

Pre príjem programov z Plustelky je potrebné okrem terestriálnej antény aj prijímacie zariadenie. V ponuke sú bezkartové CI+ moduly (Smit, Strong), alebo bezkartový terestriálny DVB-T2 prijímač Alma T300 HD, poprípade len samostatná dekódovacia karta Plustelka. Netreba tiež zabúdať, že pre príjem programov sa už vyžaduje zariadenie s podporou štandardu DVB-T2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj by som zaplatil 😉 no na Orave by som zahodil 36€ do zadnice, tam môže ísť aj Towertroll pre svoje správanie sa ku zákazníkom 😉

  2. Suhlasim s Radorom,aj na Kysuciach mame smolu s pokrytim od Towertroolu

    1. Towertroll robil prieskumy, kto má na streche lavór a asi tých lavórov bude veľa, keď aj na Orave aj na Kysuciach na vás s… (kašlú) s rozširovaním signálu.

  3. Aj ja by som pouvažoval predplatiť si Plustelku, lenže pre mizerné pokrytie v mojej lokalite to nieje možné. Jozef

    1. To iste pocuvam od ludi v Presove, signal z Dubnika po prechode na DVB-T2 nie je bohvieco. Najma vo vychodnej casti mesta.

  4. Presne tak mizerné pokrytie,a veľa ľudí v okr.To.Pe.Bn. by si kúpili kartu alebo príjmač lebo by si rozšírili ponuku ,lebo tú idú aj Cz muxy 1,2,3.Ale keďže Towermani nemajú záujem spustiť plustelku z vysielača Uhrovec-ostrý vrch.Tak nech si vy…. Oko.

    1. Špatné pokrytie 4.muxom,je aj v okr.Prievidza.Po prechode do DVB-T2 je to nepozerateľné,ostali mi dva nevyužité moduly Plustelky.

  5. Towercomu by stačilo prehodiť Mux1 do DVB-T2 a prehodiť tam skutočné platené TV z Plustelky a Hnoj, TV8, Lux, Senzi prehodiť do Mux4. Skončili by sťaznožnosti na pokrytie Plustelky. Ja mám ešte box Zircoon T300 a DVB-T používam ako doplnok ku káblovke, alebo keby káblovka zmenila podmienky. 🙂

  6. Cela plustelka stoji za fajku moču. Aj tak to zdražie a podstatne , keď tam zas vstúpi Markíza. To bude po 1.6.2017 🙂

    1. 1200 peoplemetrov je určený pre reprezentatívnu vzorku domácností TV.divákov na SK-má kopírovať-rozloženie,štruktúru obyvateľstva ako aj vek divákov,ktorý je rozdelený na kategórie.Vzniká tu problém urobiť správne rozhodnutie. Majiteľov Plustelky je cca 15 000 možno o niečo viac,koľko z nich však má predplatenú komfortnú službu a akému počtu postačuje ČT1-ČT2 a Senzi-to vie len Towercom..Masívna sila divákov v Dvbt je vo Voľnej Telke v tej by zámer vrátenia sa spať mal okamžitý efekt v sledovanosti,koľko divákov po vstupe Markízy do Plustelky prejde z Voľnej a rozšíri počet platiacich divákov je už veštenie z kryštálovej gule-nechajme sa prekvapiť..

    2. Ak po 1. 1. 2017 neprešli diváci z voľného DVB-T na platené SAT, DVB-C, IPTV kvôli TV Angelika, tak ani po 1. 6. 2017 neprejdú diváci z voľného DVB-T do plateného DVB-T Mínustelka kvôli TV Angelika. Môžu v TV Angelika robiť čo chcú aj roztrhať sa, ale sledovanosť sa im nezvýši pokiaľ neprejdú späť do voľného DVB-T, pokiaľ neupravia program a pokiaľ neprestanú pchať to množstvo reklám do filmov a relácii (len medzi filmy a relácie ako v začiatkoch vysielania) – to by im pomohlo zvýšiť sledovanosť, inak budú stále na mŕtvom bode a stále im bude klesať sledovanosť…

    3. Voľné DVB-T bude onedlho históriou-jak na Slovensku tak aj v Čechách a na Morave.Naznačil to riaditeľ tv NOVA,aj riaditeľ České televize.Na Slovensku to už začalo:JOJ HD už spoplatnená,a ak sa náhodou aj Markíza a spol vráti do DVB-T,bude už tiež spoplatnená…Voľné DVB-T ponúka len zlomok kanálov a spoplatnená Plustelka je stále nedostupná v mnohých lokalitách.

    4. Vedenie ČT presadzuje, aby sa v DVB-T2 urobil Národný/é multiplex/y, kde budú programy stále zadarmo… Ak na SK spoplatnia úplne celé DVB-T tak zanikne úplne…

    5. O spoplatneni DVB-T sa nahlas uvazuje uz dlho, ale som fakt velmi zvedavy, kto sa po debakli Mrkvyzy prvy opovazi … Skor to vyzera, ze zatial sa len vypustaju pokusne baloniky na otestovanie reakcie verejnosti. A este si pockajme na vysledky sledovanosti v Nemecku, ci sa aj tam vyplatilo spoplatnenie komercnych stanic spolu s prechodom na DVB-T2. Hoci je pre Nemcov ta suma smiesne nizka, ked su raz ludia nauceni mat nieco zadarmo, z principu sa nas…rdia, ked zrazu niekto zacne otrcat dlan. A myslim, ze vacsina uvazuje asi v tom zmysle, ze ked uz platit, tak si kludne priplatim, ale potom uz chcem viac programov a menej reklamy – a prejdu na kablovky, satelity, IPTV, Netflix atd. Pripadne na rozne nelegalne cardsharingy a piratske streamovacie sluzby (v Britanii uz 5 mil. ludi sleduje vysielanie od „piratov“!) A to moze celkom pokojne znamenat aj zanik terestrialu…

  7. No a teraz poraďte , čo majú robiť regionálky ???? Voľné DVB-T je fajn, no nemajú ho z čoho platiť , postupne vykrvácajú. Ak ho zakodujú , ľudia na neho zanevrú úplne . Na platbu za satelitné vysielanie nemá ani jedná regionálka.
    Doslova je tu likvidácia regionálok a lokálok, štat na nich kašle .

    1. V prvom rade majú dennodenne dohliadať na regulačný úrad, aby aspoň jedna zo šiestich budúcich DVB-T2 sietí bola regionalizovateľná (v DVB-T ich bolo 8 a ani jednu neregionalizovali, čia to bola hra, je dnes zbytočné špekulovať). Inak budete odsúdený na pidivysielačíky v dierach pokrytia zahraničných vysielačov a ešte Vás nebudú mať ľudia radi, lebo im budete rušiť cezhraničný príjem.

    2. Ideal je mať vlastný regionálny Mux. Podobne ako napr. ZSTV z BA Kamzíka. Ten prípadne prenajímať ďalej.

      Pre vás je platiť poplatky aj Avisu likvidačné ako ste už písali, takže pochybujem že by ste uživili platiť prenájom siete v budúcnosti inému poskytovateľovi.

    3. 2x ZLE, poprvé ZSTV je tragédia sama o sebe a ich vysielač v J.Boh. s jedným programov v „analógovej“ kvalite ruší český multiplex s 9imi programamy a podruhé Brumty (zatiaľ) nemá problém zaplatiť Avis aj mimo svoj región (či načo vysiela TV Zemplin v Tatrách ?)

    4. Písal som o Kamzíku k 37. Odtial ti stačí aj 1kW a máš pokryté dosť veľké územie. na rozdiel od Avisu ktorý vysiela z komína Slovnaftu pre dediny a polia na juh od BA.
      Čo sa týka koordinácií tak ti málokedy prejde volný kanál súhlasným stanoviskom CZ,HU. Preto vznikli tie „rušičky“ českých muxov v Trnave , Galante či Trenčíne.

      Čo sa týka kvality ZSTV tá je na podobnej úrovni ako BA TV, Ružinovská TV či Krea z Galanty. No vždy si tam viem nájsť zaujímavé info z regiónu.

    5. Kamzík K37 je ženevská frekvencia … ktorá iná regionálka dostala takúto frekvenciu ? žiadna ! a prečo ju dostala ZsTV ? neviem !
      A koľko a akých programov ide z tohoto vysielača ?

    6. Ktoré iné požiadali o dočasné povolenie nevyužívaných frekvencíí zo sady pre DVB-T2? Možno by ich dostali.
      Momentálne myslím že okrem ZSTV je tam Noe a Lux. Šláger a TV8 je len čierna obrazovka.

    7. To bolo tak, že RÚ dal K37 BA – Kamzík pre Západoslovenskú TV ako náhradu, lebo na K55 z Kamzíka muselo byť ukončené vysielanie Západoslovenskej TV, lebo sa išiel na K55 spúšťať vtedy MUX 1 z vysielačov Veľká Javorina a Nad Oborou.

    8. re:m
      Dosť dlhé obdobie vysielali naraz na K55. Javorina vyrušila Kamzík v Podunajskej nížine. V BA a blízkom okolí to išlo bez problémov. Následne dostali nižší k37 lebo kanály nad 50 sa už nepridelujú a vypršalo im dočasné povolenie na k55.

    9. @David: lenže to by museli tie mikrovysielače vysielať z kót, odkiaľ vysielajú celoplošné muxy. Ja totiž poznám naozaj minimum ľudí, čo sú ochotní inštalovať ešte ďalšiu anténu len kvôli tomu, aby mohli prijímať jeden program a aj to s pochybnou kvalitou, ktorý stále dookola vysiela jednu slučku… Nie každý totiž býva tak blízko vysielača, aby chytal všetko na hocijako postavený prútik….

    10. Brumty veď Ty máš skoordinovaný 48. kanál pre Trebišov – Avaš (0,4 kW), tak si tam spusti vlastný vysielač / mux pre Zemplín. Alebo ešte nie je skončená koordinácia? A skoordinuj si vlastné vysielače / muxy aj pre Humenné, Sninu, Vranov, Prešov, Košice…

  8. Zatiaľ ťaháme 4x DVB-T , bolo by škoda tam nevysielať , stále veríme , že to udržíme. Možno sa nájdu aj nové možnosti získania financií , len aby DVB-T ako také prežilo a nie ako Macko uško robil anti propagandu.

    Markíza ušetrila , Kočner sa už teší na bubáky.

    1. Markiza usetrila? praveze naopak.. podla zverejnenych financnych vysledkov za prvy kvartal je markiza pekne v minuse.. a uznavaju aj sami ze odchod z DVB-T ich vysiel drahsie jak planovali..

    2. Výsledky Markízy za posledné 2 roky.Posledný štvrťrok 2016 mala Markíza skupina k 31.12.2016 najväčší zisk za posledné 2 roky-ešte dominovala a bola lídrom trhu, prvý štvrťrok 2017 vykazuje výrazný pokles ktorý sa očakával..naše príspevky ako aj spoločnosť GFK a jej prieskum sledovanosti nebrala Markíza-vedenie vážne presvedčil ju až prepad ku ktorému nemuselo prísť..V súčasnej dobe sú jednania Markízy a Towercomu o jej zaradení do Dvbt v poslednej fáze výsledky budu čoskoro známe.

  9. Trebišov niet pre koho spúšťať , poslanci sú proti primátorovi a na reportáže nedávajú už 10 rokov ani cent. V Michalovciach na mojej K:48 dnes už vysiela Avis , odstúpil som ju , nakoľko nie je možné mať na jednej firme aj licenciu a aj MUX , zákon blokuje.
    V Trebišove vysielam cez MMDS z Hrane , v TKR a IPTV Antiku.
    V Humennom je takmer celé mesto zakáblované , tam v kábli vysielam .
    Vranov koordinuje Avis , tam sa chystáme.
    Svidník-Stropkov-Medzilaborce , žiaľ ani cent na info , tak načo tam DVB-T ??? V káblovkach som všade.

    Tak asi tak to vyzerá na východe.

  10. ma pravdu aj tak zdražia tv HNOJ a NARKOZA a ostatne sračky

Komentáre už nie sú povolené.