Reklama

Nick Jr. bude v češtine

Ponuka detských lokalizovaných kanálov do českého jazyka sa rozšíri. Po novom budú môcť najmenší diváci sledovať v češtine už aj platený televízny kanál Nick Jr.. Program by mal byť, podľa našich informácií, lokalizovaný do českého jazyka od 1. júna 2017. Dátum nie je vybraný náhodne, pôjde o darček pre najmenších divákov k ich sviatku. Práve 1. júna je totiž Medzinárodný deň detí (MDD).
Pokračovanie nižšie:


Nick Jr. sa vo svojom programe zameriava hlavne na detských divákov vo veku od 2 do 6 rokov. Nechýbajú preto vo vysielaní ani programy, ktoré deti vzdelávajú a to hlavne hravou formou.

Zo satelitných operátorov pôsobiacich u nás ponúkajú program Nick Jr. platformy patriace do skupiny Slovak Telekomu – Magio Sat a DIGI TV. Obaja operátori majú k programu pripojené v súčastnosti iba dve audio stopy – anglickú a maďarskú. Po lokalizácii do českého jazyka však nie je vylúčené, že stanicu zariadia do svojich ponúk aj ďalší operátori.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a po slovensky zase nič tie naše decka by to potrebovali

    1. RiK aj s reklamami by mhli dať voľne v DVB-T do MUX 1, kde majú voľnú MONOSKOPovú pozíciu po Senzi. A Ťuki by zostal platený.

    2. Ešte lepšie by bolo, keby namiesto monoskopu dali hbo v fta. Keď už… nie je im to jedno? Oni môžu dať hocičo fta, len tak svojvoľne.

    3. víko :

      A po moravsky taky nic a aj ty naše děcka by to potřebovali. Když tak aspoň v pravé češtině a ne v té české hatlapatině z Prahy nebo středních Čech s tim von, volej, volno, dobrej, rejže a podobně. Tím pádem pak moravské a slovenské mluví v pražské hatlapatině a vůbec né v češtině.

    4. Telekom má svoj slovenský detský kanál-ŤUKI tv. A na anténe je slovenský RiK.Takže na Slovensko bohatá ponuka…

  2. Na čo slovensky ? bude lokalizovanJe dôležité vedieť. Ano decka by to potrebovali slovenský jazyk ale škole

    1. Neviem veľmi, možno tuším, čo si chcel odkázať.(?) Možno si použil nejaký nešťastný translátor. 😉 Preto by menšie deti mali mať možnosť niečo počúvať a sledovať najskôr v rodnom jazyku, aby nerozprávali akousi hatlaninou alebo sprzneninou namyslencov.

  3. re:Miki Mouse
    Zaplať za volné šírenie a bude to tam. Ani sama Jojka nerieši svoju voľnú pozíciu v DVB-T .

  4. #redakcia-Comedy Central Extra končí z nášho trhu 1.6.2017

  5. V Česku a na Slovensku může vysílat nový dětský kanál TUTY

Komentáre už nie sú povolené.