Reklama

Prevádzkovateľ TV Nova zmení názov

Česká televízna skupina Nova sa v súvislosti s premenovaním a zlúčením všetkých svojich kľúčových značiek pod názov Nova rozhodla pristúpiť k ďalšej zmene. Od 1. apríla 2017 zmení preto názov aj prevádzkovateľ, spoločnosť CET 21 spol. s.r.o. sa premenuje na TV Nova s.r.o.
Pokračovanie nižšie:


V súvislosti s novou stratégiou pomenovania vysielacích staníc, ktoré teraz stavia na kmeňovom mene Nova, sme sa rozhodli k zmene obchodného mena spoločnosti. Novým menom, nahrádzajúcim pôvodné CET 21 spol. s r.o., je TV Nova s.r.o. Zmena vychádza z prirodzenej potreby byť zrozumiteľnejší v stále neprehľadnejšom svete médií,“ hovorí Klára Brachtlová, konateľka TV Nova.

Nova premenovala a predstavila svoje stanice v novej podobe 4. februára 2017. Najvýraznejšou zmenou prešiel Smíchov, z ktorého sa stala Nova 2 – stanica s novou premiérovou lokálnou tvorbou, vrátane novej spravodajskej relácie TN2 a obľúbených medzinárodných formátov. FANDA sa premenil v Nova Action, zo stanice Telka sa stala Nova Gold, Nova Cinema si ponechala svoj názov a divákom prináša aj naďalej české a zahraničné filmy. Zmena názvu spoločnosti na TV Nova s.r.o. vojde do platnosti od 1. apríla 2017.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. je to pravda veď česke staňice nova ňiesu uš dostupné lebo že mi porušujeme avtoricke a oňi naše staňice širja na ďalej veď joj im zakazala širiť aj tak ich širja na ďalej

Komentáre už nie sú povolené.