Reklama

Magio GO konečne dostupné na prehliadači Chrome

Od pondelka 6. marca 2017 môžu zákazníci Telekomu využívať mobilnú televíziu Magio GO už aj s najrozšírenejším webovým prehliadačom Google Chrome. Pre sledovanie televízie je však najskôr potrebné nainštalovať rozšírenie (plugin) s rovnomenným názvom (Magio GO), ktoré je dostupné užívateľom bezplatne.
Pokračovanie nižšie:


Magio GO je aktuálne možné sledovať na PC cez Google Chrome, na tablete alebo smartfóne s OS Android alebo iOS cez aplikáciu Magio GO, či cez prenosný Magio GO TV Box: Spolu až na štyroch zariadeniach súčasne.

Telekom zároveň upozorňuje, že prehliadač Mozilla Firefox od novej verzie 52 a vyššie nebude podporovať korektné fungovanie video prehrávača služby Magio GO.

Mobilnú televíziu Magio GO môžu využívať zákazníci Magio TV a Magio Sat bezplatne, ostatní užívatelia si priplatia za základný balíček Magio GO 3,99 € a za rozšírený Magio GO Premium 5,99 € mesačne.

Aktuálny zoznam programov najvyššieho balíčka Magio GO Premium
Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV JOJ, Plus, WAU, Dajto, TA3, ČT1, ČT2, ČT24, Ťuki TV, Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney Channel, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3, DIGI Sport 4, DIGI Sport 5, Sport 1 , Sport 2, Nova Sport 1, Eurosport 1, Eurosport 2, Nova Sport 2, Spektrum, Travel Channel, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Discovery, Animal Planet, TLC, TV Paprika, Spektrum Home, Doscovery ID Xtra, AXN, AXN White, AXN Black, CS film, FilmBox, Film Europe, JOJ Cinema, Comedy Central Extra, FilmBox Plus

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. super super super,len teraz by ma zaujmalo kto si kupi ten ich magiogo box na TV za 70 eur čo vo februari dali do predaja?ked teraz chrome mate všede čo ma android…čiže niektore smart tv alebo kupit si nejaky box za 30 eur z bazara čo ma android

  2. mne to nefunguje, spravil som vsetko podľa postupu a vypisuje mi ze nahrávam….a ani nenačíta ani nenahrá 😀

  3. MagioGO je odfláknutý projekt.Bolo by načase ho zjednodušiť a hlavne sfunkčniť.

  4. Ja som to rozbehal a slape na jednotku. Som spokojný.

  5. Neslo my to musel som preinstalovat chrome a ajhla v pohodicke nabehlo

  6. Takže si to zhrňme: prečo by som mal byť obmedzovaný nejakým pribrzdeným Chromom?? To je pre SD lídra na trhu s vyše 500 000 zákazníkmi s ich miliónovými maržami taký problém pripraviť pre každý prehliadač kvalitne fungujúcu aplikáciu? Načo míňate telekomáci naše peniaze na 1000 reklám denne? Keby ste nešafárili s našími peniazmi, tak ste fasa spoločnosť, takto si len mastíte tie svoje egá cez PR kampane a skutek utek!!
    Ja osobne používam už roky výlučne Safari a môžem prdieť na váš chromý Chrome. V roku 2011 som zrušil Firefox aj Operu..a teraz kvôli vašej neschopnosti a lenivosti určite nebudem prechádzať na Chrome, by ma zaujímalo, či ste si robili Call outy o penetrácii prehladačov medzi ľudmi?

    Toto je iba ukážka, že podnikanie na slováka sa v podstate od 89teho nezmenilo.. Pripraviť polovičný projekt a ešte to vydávať za úspech firmy, velebnosti chce sme mi blejt!!

    1. JE to problém!!! Ale to by si musel najskôr vedieť AKO prehliadače a tieto služby FUNGUJÚ! Ale evidentne o PLUGINOCH, bezpečnostných rizijkách a ich implementácii do prehliadačov vieš PRD.

      P.S.: schválen is zisti AKÝ percentuálny podiel má prehliadač SAFARI v segmente PC… CELOSVETOVO dosahuje necelých 10% (Chrome takmer 60%) – v SR, kde Apple nemá žiaden vysoké postavenie to bude podiel pre Safari v jednotkách percent! Nikto nebude robiť samostatný plugin pre pár ľudí – VŽDY sa menšina prispôsobuje väčšine, nie naopak.

    2. Zase az taky velky problem to nie je. Presnejsie, pre firmu takej kapitalovej velkosti by nemal byt problem spravit podporu pre 3-5 najpouzivanejsich browserov. S tymi podielmi prehliadacov mas samozrejme pravdu.

  7. buko1: máš pravdu, je mi úplne u prdele, že sa tu hráš na gúglového majstra „znalca“, ale nenavážaj sa do mňa, ja tu teba neriešim!!
    Ako som napísal už vyššie: je to polovičný zbabraný projekt, lebo tí čo prdia na chromý Chrome, budú znevýhodnení, ale platiť musia, takže o tom to celé je!! A je 21. storočie, nik sa nemusí nikomu prispôsobovať!!

  8. Je to najhoršia aplikácia,ktoré som vyskúšal.Nejde to korektne ani v Mozille ani v Chrome.Neskutočné chyby.

  9. Tento šmejd na Chrome, skúšal som nainštalovať na dvoch PC s Windows 10 a na jednom s Vistou. Zbytočné pokusy, už to vzdávam.
    Na Firefoxe to fungovalo bez problémov. Nedávno som predlžoval zmluvu, teraz banujem.

  10. Celý Telekom je šmejd,v Mozile to fungovalo „ako tak“,v Chrome zopár dni a koniec. Našťastie máme v dome optiku od UPC ,po skončení viazanosti prejdem k ním.

  11. normalne to beži na google chrome čo vam šibe takto očiernovat telekom

  12. teraz som to skušal a
    nejde to pise tam to iste ako ked to pustim cez mozilu

  13. toto vaše magio go nefunguje všetko plugin mám komplet aj google chrome mám a vypiše toto:že mam použiť google chrome a pritom ho mám zapnutý trapne služby

  14. Telekom je trápny s ich starosťou o zákazníka, čo je ich potom kde strkám hlavu, vždy poserú čo funguje. Firefox pracoval v pohode, tak prečo?

Komentáre už nie sú povolené.