Reklama

F1 na Sport 1 a Sport 2 až do roku 2020

Formulu 1 budú môcť motoristickí fanúšikovia sledovať exkluzívne na televíznych staniciach Sport 1 a Sport 2 až do roku 2020 (vrátane). Prevádzkovateľ staníc AMC Networks International – Central Europe potvrdzuje, že predĺžil so spoločnosťou Pragosport zmluvu o vysielacích právach o ďalšie tri roky. Spolu s práve štartujúcou sezónou 2017 tak budú môcť diváci sledovať súboje tých najlepších jazdcov i nasledujúce štyri roky.
Pokračovanie nižšie:


Pokračujeme v našom úsilí vytvoriť zo Sport1 a Sport2 jedny z najsilnejších televíznych staníc so športovou tematikou v Českéj republike a na Slovensku. Prodĺžením zmluvy na vysielanie Formule 1 môžeme našim divákom poskytovať i naďalej tie najlepšie športové momenty, ktoré akýkoľvek šport ponúka. Ďalej tiež pokračujeme v spolupráci s tými najlepšími komentátormi a expertmi,“ povedal Evžen Chlanda, Country Manager pre Českú republiku a Slovensko

Diváci sa môžu i v nadchádzajúcej sezóne tešiť na to, že im zo všetkých pretekových víkendov neunikne ani sekunda. Na stanici Sport1 budú môcť už v piatok sledovať priame prenosy tréningových jázd. Na rovnakej stanici budú môcť sledovať i sobotnú kvalifikáciu. Vrchol príde v nedeľu, kedy sa fanúšikovia môžu na stanici Sport2 tešiť na priame prenosy zo samotných Veľkých cien a tiež na obľúbené hodinové predzávodové študio.

Hodina plná rozborov, analýz ale i ostrých názorových prestreliek bude v réžii tradičného česko-slovenského komentátorského tímu v zložení: Tomáš Richtr, Števo Eisele a Josef Král ako hlavý expert. Dopĺňať ich budú Richard Gonda, Štefan Rosina a Jan Charouz. Stanice pre divákov chystajú i veľa novinek, ktoré priame prenosy ešte viac zatraktivnia.

V sezóne 2017, ktorá štartuje už tento víkend, sa pôjde celkom 20 pretekov. Seriál štartuje v Austrálii, následne pokračuje v Číne, Bahrajne a Rusku. Potom sa presúva do Európy, kde sa môžu diváci tešiť na atraktívne preteky v Monaku, ale tiež na klasické okruhy ako Spa, Silverstone, či Hungaroring. Záver sezóny prinesie supermoderné okruhy Singapuru, USA alebo v Abú Dhabí. Práve tieto posledné preteky prinesú tiež rozlúštenie, kto bude tento rok šampiónom.

Okrem Formule 1 vysielajú stanice Sport1 a Sport2 viacero ďalších atraktívnych športových programov. Od hokejových súťaží ako KHL či Liga majstrov, cez futbalovú kvalifikáciu na Majstrovstvá sveta 2018, taliansku Seriu A a francúzsku Ligue 1 až po hádzanársku Ligu majstrov či vybrané boxérske súboje.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Velmi rad,Vás pozerám a vo všeobecnosti su aj vyborne komentare,len preboha povedzte Štofimu, že slovo „v princípe“už povedal strašne veľa krát,bolo by dobre dobre ho už niečím nahradiť.Prajem krásny deň.Jano

Komentáre už nie sú povolené.