Reklama

DIGI TV pridá do ponuky od apríla nové HD kanály

Satelitný operátor DIGI TV má v pláne rozšíriť svoju ponuku od apríla o dva nové televízne kanály vo vysokom rozlíšení. Od utorka 4. apríla 2017 budú môcť prijímať všetci predplatitelia vyššieho balíčka Maxi programy History HD a Viasat HD. Pridanie nových staníc do ponuky potvrdil pre náš portál SatelitnáTV.sk riaditeľ marketingu Roman Vavrík.

Okrem rozšírenia rastra o nové HD kanály tiež DIGI pripravuje aj jarnú kampaň, podrobnosti budú zverejnené v najbližších dňoch.
Pokračovanie nižšie:


History HD nahradí v ponuke DIGI TV doterajšiu SD verziu, ktorá sa už v programovom rastri ďalej nebude nachádzať. Ako sme vás už informovali, History vo vysokom rozlíšení operátor testuje z kapacity škandinávskej platformy Canal Digital, frekvencie 12 015 MHz, kde bol pripojený kódovací systém Nagravision. Viasat HD by sa mal objaviť na frekvencii 12 380 MHz, kde skončí kanál ČT Sport HD. Český verejnoprávny športový kanál je k dispozícii oficiálne iba predplatiteľom českej DIGI TV, ktorí ho tak budú môcť prijímať z nových parametrov. S najväčšou pravdepodobnosťou bude dostupný ČT Sport HD pre predplatiteľov DIGI TV z kapacity UPC DTH, z frekvencie 11 843 MHz.

Dokumentárny kanál Hisotry HD prináša divákom rovnaký obsah ako SD verzia, líši sa však obrazovou kvalitou. Viasat HD je stanica, ktorá prináša divákom vo vysokom rozlíšení programy z Viasat History a Viasat Nature. Od 06:00 do 18:00 hod. sú vysielané vybrané programy z Viasat Nature a v čase od 18:00 do 06:00 hod. z Viasat History.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. redakcia-Viasat Explore,Viasat History a Viasat Nature v Ponuke zostávajú v Základnom Balíku Novej DIGI cez Satelit

    1. Samozrejme že budú. Jeden bude zaradený súčasne do Digi aj magia, druhý sa v magio Sat objaví o pár dní (možno týždeň) ) neskôr.

Komentáre už nie sú povolené.