Reklama

CS film zmení od apríla grafiku a logo [video]

Platený filmový kanál CS film so zameraním na české a slovenské filmy zmení od apríla grafiku. Okrem loga, sa predstavia divákom aj nové upútavky a predely.

Nová vizuálna podoba našej televízie vychádza zo štylizovaného, ľahko nostalgického prostredia filmového štúdia a je v určitých okamihoch podčiarknutá farebným zásahom. Takto poňatá grafika odkazuje na to, o čo sa programová ponuka CS filmu opiera – na klasickú domácu tvorbu dopĺňanú novými snímkami,“ hovorí Leoš Pohl, zakladateľ Československej filmovej spoločnosti, prevádzkovateľa tejto televízie. „Obrazne povedané, CS film oblieka nový kabát elegantného nadčasového strihu, ktorý zdôrazní jeho originalitu. Zaslúži si to už preto, že na českej a slovenskej mediálne scéne pôsobí plných dvanásť rokov. Naviac je jediným programom svojho druhu,“ dodáva Leoš Pohl.
Pokračovanie nižšie:


Nová grafická podoba CS filmu vznikla v ostravskom televíznom štúdiu Polar. Štúdio Polar bude navyše od apríla CS film zo svojho pracoviska aj odbavovať. A to vrátane ďalších dvoch platených televíznych staníc patriacich do Československej filmovej spoločnosti: CS mini a Horor film. Zvyšné televízie skupiny CSF, voľne šírený dokumentárny TV Kinosvět, televízia záhad a tajomstiev, má svoje technické zázemie v štúdiu Polar už od doby svojho vzniku.

Podľa Leoša Pohla si zmeny vyžiadal priebežne rastúci počet klientov a zavedenie nových sprievodných služieb, (napr. HbbTV a VOD – video na želanie). Ich úspešné zvládnutie je priamo podmienené vyššou automatizáciou, lepšou efektívnosťou a profesionalizáciou obslužných aktivít. Bez toho nebude možné podľa prevádzkovateľa dlhodobo uspieť na televíznom trhu. Ostrava má, podľa jeho mienky, v tomto smere vynikajúce a cenovo dostupné technické zázemie a plne kvalifikovaných odborníkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať