Reklama

Zmeny vo vysielaní maďarskej C8, aktuálne šíri Sport2 aj v DVB-T

Príjem signálu z maďarského terestriálneho vysielania je opäť o niečo atraktívnejší a to nielen pre domácich Maďarov, ale aj Slovákov. Kanál C8 upravil svoje vysielanie a aktuálne šíri na svojej pozícii športový program Sport2 nekódovane (FTA).

Televízny kanál C8 odštartoval u našich južných susedov v roku 2014. Vo vysielaní sa zameriaval na propagáciu programov AMC Networks International – Central Europe. Diváci tak mohli na voľne šírenom kanáli sledovať výber tých najlepších programov z portfólia kanálov mediálnej skupiny do ktorej patria Sport 1, Sport 2, SportM, Minimax, Megamax, Spektrum, TV Paprika, AMC, Filmcafé, a Film Mánia.
Pokračovanie nižšie:


Od 13. februára 2017 už C8 neprináša len vybrané programy, ale šíri plnohodnotné vysielanie stanice Sport2. Športový kanál Sport2 môžu tak v čase od 20:00 do 02:00 sledovať diváci nekódovane (FTA) cez DVB-T vysielače operátora Antenna Hungária, ako aj u vybraných operátorov. Z najbližších športových prenosov na Sport2 môžeme spomenúť aspoň FA Cup či tenisový turnaj ATP 500, ktoré budú dostupné voľne aj na C8.

Sport2 nebude na pozícii C8 šírený stále, postupne sa tu budú striedať aj ďalšie programy AMC Networks International – Central Europe.

C8 vysiela v maďarskom DVB-T multiplexe B. Vysielanie si tak môžu naladiť aj diváci na Slovensku v blízkosti maďarských hraníc.

Mohlo by vás ešte zaujímať