Reklama

Telekom: Viacero kanálov dočasne pre všetkých zákazníkov

Všetci zákazníci Magio televízie budú môcť celý marec sledovať všetky exkluzívne športové kanály DIGI Sport a detský kanál Ťuki na Magio platforme úplne zadarmo. Okrem toho tiež operátor sprístupní predplatiteľom aj zaujímavé filmové kanály, jeden v marci a dva v apríli.

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na špičkové futbalové výkony počas marcových zápasov Premier League, Ligy majstrov a La Liga na piatich kanáloch Digi Sport vo vysokom rozlíšení. Aktuálnym ťahákom sú hlavne vyraďovacie zápasy Ligy majstrov a prebiehajúce zápasy Premier League.
Pokračovanie nižšie:


Telekom nezabudol ani na najmladších divákov. Tí budú môcť sledovať obľúbený detský kanál v slovenčine Ťuki TV, ktorý ponúka klasické rozprávky ako Lolek a Bolek, Macko uško, Mášine rozprávky, Ťukiho dobrodružstvá, Neposlušník Mira Jaroša a mnohé ďalšie.

Pre milovníkov dobrých filmov je pripravená ochutnávka kanálu FilmBox Premium. Filmový kanál počas marca ponúkne napríklad trháky Všemocný (Limitless), Bojovník (Warrior), Kráľ zo Soho, Vpich, Twighlight Saga: Eclipse, ale napríklad aj novú seriálovú adaptáciu Korene (Roots). Tento nový historický seriál podľa románu Alexa Haleyho je remakom slávnej minisérie z roku 1977. Epická sága mapuje osudy jedného černošského rodu. Začína u mladého Afričana, ktorý je brutálne odvlečený do Ameriky a predaný do otroctva.

Od 1. apríla sa môžu predplatitelia tešiť zase na filmové kanály z rodiny HBO: Cinemax 1 a Cinemax 2. Cinemax ponúka americké a medzinárodné filmy, ale aj seriály z vlastnej produkcie Cinemaxu. Každú nedeľu večer kanál ponúkne jednu veľkú filmovú premiéru. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodné tituly od nezávislých štúdií či festivalové snímky.

Mohlo by vás ešte zaujímať