Reklama

Platené programy Plustelky teraz pri ročnom predplatnom za zvýhodnenú cenu

Towercom dnes predstavil novú akciu, ktorá sa týka platených programov z platformy Plustelka. Všetci záujemcovia o platené programy si ich teraz môžu predplatiť na 12 mesiacov za akciovú cenu 35,88 €, v prepočte teda iba za 2,99 € mesačne. Akciová cena platí pri predplatení služby na 12 mesiacov vopred a to pre objednávky od 1. februára do 31. decembra 2017. Cena platených programov z balíčka Štandard za menej ako 12 mesiacov zostáva nezmenená, 5,99 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Ide už o druhú akciu operátora na podporu terestriálneho vysielania v tomto roku. Spomeňme, že aktuálne ešte stále prebieha aj akcia v rámci ktorej preplatí Towercom každému užívateľovi z ceny novej antény až 10 €.

TIP: Kúpte si novú DVB-T anténu a vrátime vám 10 €

Súčasťou ponuky Plustelky sú tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, Senzi, ako aj ďalších pätnásť platených programov Sport2, Eurosport 1, Eurosport 2, JOJ HD, JOJ Cinema HD, Prima PLUS HD, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, RiK, VH1, Spice a EroXXX. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264) a sú kódované systémom Irdeto. Senzi a Prima PLUS HD sú šírené v prvom a ostatné vo štvrtom terestriálnom multiplexe, ktorý už využíva novú normu DVB-T2. Predplatitelia môžu samozrejme sledovať aj ďalšie voľne šírené programy, ktoré vysielajú z ďalších celoplošných a lokálnych vysielačov v závislosti od lokality.

Pre príjem programov z Plustelky je potrebné okrem terestriálnej antény aj prijímacie zariadenie a to také, ktoré zákazníkom najviac vyhovuje. V ponuke sú bezkartové CI+ moduly (Smit, Strong), alebo bezkartový terestriálny DVB-T2 prijímač Alma T300 HD, poprípade len samostatná dekódovacia karta Plustelka. Netreba tiež zabúdať, že pre príjem programov sa už vyžaduje zariadenie s podporou štandardu DVB-T2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Veľmi dobrá akcia/cena.Žiaľ Plustelka by mohla viac energie venovať do zlepšenia pokrytia signálom mux4.V okr.Prievidza je to naďalej špatné so signálom mux4-preto ani za tak výhodnú cenu,nemá zmysel to predplácať…škoda.

    1. podobne to plati aj pre RUZOMBEROK- ULOZISKO, ktorý je dost v tieni kopca Mních / dokryvac tu nie je ziadny…! /
      a prijem na prizemi bytovky / v meste / je velmi nekvalitný alebo ziadny….same kocky pod 50 %…..//

    2. Na Orave to bude možno aktuálne o 10 rokov 😉 MUX 1 nám spustili na konci roka 2016 😀

    3. MUX 4 v tejto podobe sa už ani nedožijete na Orave, to sa prejde už na nové kanály a na DVB-T2 – H.265 / HEVC.

  2. Vynikajúca akcia,bezkonkurenčná a myslím si že pre nás čo odchádzame so skylinku,vynikajúca správa !!!!!!

  3. No prave som sa odhlasil avsak v ponuke co sa tyka spominanej akcie zial nie je nic aktualne, nie je tam taka moznost objednania za zvyhodnenu cenu a ani v cenniku nie je uvadzana, taktiez na stranke nie je o akcii ziadna zmienka. Inak cena je v celku dobra a na mojom TV s rozlisenim 4K pri aktivnom upscalovani obrazu kvalita obrazu lepsia nez pri skylinku, tam mi totiz TV zobrazuje to co dostane cez HDMI, tam nie je upscalovanie obrazu. U mna mam kvalitu vsetkych mux na 100% na 11 prvkovej pasivnej logaritmickej antene, este ani raz okrem planovanej odstavky som nemal ziaden problem mrznutia obrazu alebo nieco podobne, co pri skylinku za zlych poveternostnych podmienok sa obcas stava.. Skoda len ze ten nas Towercom je taky zaspaty, uz mali vsetko preklopit na T2 a poskytovat omnoho viacej programov a plne konkurovat satelitnym a kablovym vysielatelom. Dufajme, ze raz sa toho dockame.

    1. Akcia bola nahodená v systéme Plustelky už počas písania správy. Skúste si to ešte raz pozornejšie pozrieť. 🙂

  4. Mila redakcia, aktualne som prihlaseny znovu na svojom ucte, max co viem zaplatiti je obdobie 10 mesiacov, skoda ze sa sem neda vlozit prinscren aby ste mali moznost vidiet, ze ak nieco napisem, tak si za tym stojim.

  5. Tak po tomto uplne zničia konkurenciu a dúfam že aj nenažratý skylink a markízu,veď skylink chce skoro 60 eur do roka a neponúka žiaden platený kanál a ešte aj všetky české chce zablokovať a mám aj anténu a aj satelit a problémy sú akurát zo satelitom,keď sa zhorší počasie pršíí snežíí a podobne,tak mi nejdu hd kanáli na satelite,towercom držím vám palce,do leta musím vydržať,lebo mám do augusta zaplatený servisný poplatok a potom adios skylink a ja fičím v lete do obchodu si kúpiť kartu skylink,však akcia je do konca roka,čiže o nič neprídem.

    1. Milujem trtkov, čo pindajú na výpadky pri zhoršenom počasí a pritom nemajú správne nastavenú parabolu!!! Keby si si totiž tú parabolu PORIADNE nastavil pri najslabšom TP a podľa meracieho prístroja a nie nič nehovoriacich ukazpvateľpv na prijímači, tak by si mal výpadky nie pri zhoršenom počasí, ale až pri extra hnusne zlom počasí – letné búrky s prietržami a krúpami….

      P.S.: samozrejme predpokladám, že máš parabolu 80 cm a nie 60 cm… Pretože pri 60 cm ti nepomôže ŽIADNE nastavovanie, na nej totiž DVB-S2 nemá dostatočnú rezervu výkonu!

    2. Ak sa do toho nerozumieš buko1,tak prosím nereaguj,si taký múdri ako macko,čo pri najsilnejšom vysielači v BA – Kamzík, hľadal signál a toto sú akože odborníci na slovensku ?

  6. noo…. slusna cena .Este tak vsetko do hd dajte pani z Towercomu.Sd mazanice od uhl.110 cista videokazeta .Zišlo by sa tiež prilákat sem tam odkodovanym kanalom aspon joj cinema alebo iny nech si ludia spravia predstavu inak to zistia az pri kupe modulov ci kariet.

  7. Dobrá akcia držím palce len tak dalej pre nahnevaných ktorý majú skylink jasná volba.

  8. Ta cena uz v cenniku sa nachadza, ale ked som prihlaseny na svojom ucte tak tam mam stale iba moznosz zaplatenia iba na max 10 mesiacov

  9. Pre Juraj
    Kartu ti odporucam kupovat z Agem.sk, aktualna cena je tam 15,60 € a dopravne maju 1,99 €, je to rozhodne lepsia cena ako ponukaju kartu cez eshop Plustelka alebo aj cez vyhladavac Heureka a ak objednas doobeda na druhy den to mas doma, dufam ze admin toto nebude brat ako robenie reklamy ale ako poradit a usetrit a pusti prispevok.

    1. ďakujem Miro,ale ja to mám v pláne kúpiť kartu plustelku v auguste ,nemusím sa ponáhlať,lebo akcia je do konca roka,do augusta mám zaplatený servisný poplatok u tých zlodejov zo skylinku,však mux 1,2,3,4 chytím na 100% na obyčajnom medenom kábli,ani anténu nepotrebujem ,taký je silný signál,ja len jedno ľutujem že som servisný vyplatil v lete tým zlodejom zo skylinku a teraz keď mi zablokovali Primu a ešte majú všetky stanice Novy tento mesiac,ma to riadne vytočilo a keď som sa dočítal že majú zvýšiť servisný poplatok na skoro 57 eur,fúú,dobre že som infartk nedostal,ale ani pred tým som už nemal v pláne im nič predlžovať,naozaj som mal satelit len kôli českým staniciam,úprimne keby bol satelit zadarmo a budú tam len slovenské stanice aj tak mi je nafigu,lebo pri zhoršenom počasí začne sekať,alebo vôbec nejdú stanice a to ešte nevravím že každý mesiac menia frekvencie staníc.

    2. Miro a mas tip na vhodny set-top-box? Pretoze DVB-T2 s HEVC (kvoli perspektive) aj so slotom na kartu maju cenu vyse 100 eur… Takto sa viacej oplaca ta ich Alma, ked clovek nema DVB-T2 telku.

    3. No ak chces nieco lacne aby to vedelo aj H265 tak je trebarz Amiko Mini Combo Extra, ktore sa da kupit v cene cca 50,-€ je tam sice aj satelitny tuner DVB-S2/S, ale ma to aj terestrial tuner DVB-T/T2 a ide na tom aj novy kodek H265, co je vlastne tebou pozadovany HEVC, treba ale do prijimaca nahrat alternaticny softver, aby ta citacka conax citala aj irdeto, bez problemov tam potom funguju karta Freesat, ICE karta skylink, tie najnovsie, kvoli vyssiemu stupnu zabezpecenia, funguje tam karta Irdeto RTVS, karta Irdeto Plustelka, na to dokonca aj vystup Scaet, cize je moznost pripojenia starsej TV, HDMI vystup je samozrejmost, prijimac ma aj dva krat USB, moznost nahrat program v nezakodovanej podobe na ext.USB s moznostou sledovania nahravky aj na PC, jedina slabost je moznost vlozenia iba jednej karty, USB sa da vyuzit na prehravanie mulitimedii, Softver je dostupny na: sat-support.tv/?a=downloads&dir=199
      je uplne jedno ktory sa tam nahra, ten co ma oznacenie na konci mcas, je univerzalna citacka kariet a ten emu, robi to iste len naviac dokaze nelegalne odkodovat urcite programi, cize doporucujem ten mcas. Nlelegalne sledovanie programov je trestne. Cize toto je alternativa za polovicnu cenu ako si uviedol, lebo ani ta Alma co maju v ponuke nevie H265,

    4. Vyborny tip! Keby som riesil aj satelit, idem rovno do toho, povedal som si vsak, ze stacilo uz tej zavislosti na pocasi a staci stabilny prijem DVB-T. Ked som spocital cenu tohto prijimaca a karty Plustelky, dostal som sa nad 70 eur, takze zoberiem radsej tu Almu, ktoru viem zohnat pod 50 eur a kartu uz do nej netreba. Ano, viem, ze HEVC/H.265 nema, ale je tu silny predpoklad, ze pri prechode do tohto standardu ponukne Towercom novy set-top-box za symbolicku cenu podobne ako tomu bolo aj pri prechode na DVB-T2/MPEG-4.

    5. No nakoniec som to kupil pre pribuznych a funguje to s kartou Plustelky vyborne, teda pekne ide terestrial aj satelit, dokonca ma prekvapilo celkom rychle prepinanie programov. Nemusel som ani nahravat iny firmver a prisiel mi uz dokonca s predladenymi sat. programami od predajcu z Kosic.
      Velka spokojnost a Tebe vdaka!

  10. Prave som to pozeral cez moj ucet a je tam moznost zaplatenie na rok a nachadza sa to v strede cenniku za predplatnym na 5 mesiacov ,potom je tam na 12 mesiacov a hned nasleduje predplatne na 6 mesiacov, ako druha volba na pozeranie OK ale tie eurosporty a sport2 by mohli dat do HD

    1. Bez zmeny akcia sa nevztahuje na DUO ktore uz vyhodu svojim zakaznikom poskytuje.

  11. Tá Mínustelka, asi nemá veľký odbyt, keď ju ponúkajú za výpredajové ceny…

    1. Vždy lepšie ked ide cena dole ako na Skylinku kde ide cena od 1.3. hore a to ešte vypnú NOVA stanice !!!! Prejde pár mesiacov a je..eš tanier zo strechy dole a bude ti dobré aj pozemné vysielanie !!!!

    1. Topí sa Markiza ktora nechtiac pomohla aj nam divakom.Towercom zhodnotil vzniknutu situaciu a prijal rozumne rozhodnutie ktore je zaciatok noveho ponimania vo vysielani-nove vedenie-nove trendy .Teraz ked kazdy dviha ceny Towercom urobil krok ktory malokto z nas divakov ci konkurencnych operatorov ocakaval.Coskoro pride k spestreniu ponuky stanic a Dvbt sa stane zaujimavejsie ci tam TV.Markiza bude alebo nie.Kto zide z oci zide z mysle a zazraky trvaju 3 dni.

    2. No bohova ponuka: 3 Infokanály, český teleshopping, monoskop, čarodejnice, svätuškári – vymývači mozgov, zmanipulované populistické správy, hnoj, hnoj hnus…

    3. Taketo voloviny sa daju napisat o lubovolnej ponuke lubovolneho operatora na lubovolnej platforme. S tymi bosorkami a svatuskarmi suhlas, zvysok prevazne dristy. Hlavne s tymi spravami, na Russia trollday su urcite nezmanipulovane, nestranne a objektivne, vsakano…

  12. Prečo neni ČT1a ČT2 v HD a v 1muxe. Ked je pokrytie 1muxu lepšie ako 4muxu už to tam malo davno byt.Č ten novy riaditel ešte tych starych fušerov nepovyhadzoval aby to nabralo obratky.O muxe 1 a 4 im vypisujem aj s kamaratom odkedy vznikla plustelka a maju to v paži. Radšej dali mux 1 na bralovu skalu ako do bojnic. Je lepsie vysielat bralovou skalou po horach ako vysielat z bojnic pre 3 mesta a 16 dedin. Chceli by zarabat na plustelke ale zvyšit jej pokrytie to sa im nechce .Je to hanba stym pokrytim Prievidza a okolie Žilina nedostačujuce a bralova skala tiež oničom. Mux 1 a 4 NESCHOPNOST TOWERCOMU pre prievidzu a okolie. Či niečo s tym spravi novy riaditel je otazne? NACO SU MI AKCIE TOWERCOMU NA PLUSTELKU A ANTENU KED NEMAM SIGNAL.

    1. A aké okolie Žilina máš na mysli? Lebo mne ide všetko takmer na 100% vrátane českých muxov z Lysej Hory.

    2. smiem sa spytat kde konkretne v okoli ziliny idu aj ceske muxy?

    3. Zilina Hajik – najlepsia je antena sito (nie to male ale to vacsie). A to mam na druhom poschodi. Keby bola spolocna na streche panelaku bolo by toho urcite viac. Len ako presvedcit susedov ked uz vsetci maju tie stupidne taniere? Tipujem ze aj vo vychodnejsich castiach od Ziliny by to slo.

    4. Pozicie jednotlivých vysielačov a ich frekvencie sú dané medzinárodnými KOOPERÁCIAMI, takže ako to nastavili štátni úradníci niekedy v roku 2006, tak to Towerkom jednoducho kúpil!

    5. To je len polovica pravdy. Ta druha polka je, ze Towercom nevyuziva zdaleka vsetky koty a frekvencie, ktore by v sulade s medzinarodnou koordinaciou mohol. Lebo setri.

  13. V Michalovciach púšťa Gecom odkodovaný kanal Očko , môže ???

  14. Je 11.00 už je opäť zakodovaný , údajne išlo iba o servisný zásah , podobne aj s TV Mistral.

  15. ja si myslím, že celé DVB-T by sa malo nejak zreštartovať. Všetko by som dal do dvbt2, a dal viac programov a vyplnil tie muxy na 100%. Kde je teda problém?

  16. Dobra cena len v Čadci nie je mux 4 škoda že sa s tým niečo nerobí.

  17. Choď do obchodov a pozrí , koľko televízorov nemá T2 , nehovoriac o STB na predajňach a STB už zakúpených. Ani samotní predávajúci tomu nerozumejú a predávajú.

    1. Ja tiež nemám napísane v technických parametroch DVB-T2 a napriek tomu my ide cela Plustelka, treba vyskúšat každy tv i ked som nahrával novy software zo stránky SONY. moj tv – sony.sk/support/sk/content/cnt-specs/KDL-32W656A/list

  18. Aj keď je termín na prechod do T2 už daný , predpokladám , že mobilní operátori budú tlačiť na skorší termín, preto sa môže stať , že televízory zakúpené na vianoce budú o pár rokov nepoužiteľné pre DVB-T. To som zvedavý , ako potom títo zákazníci obijú hlavy predajcom. Alebo opäť bude dotácia na STB s T2 ????

  19. Kedy spustia na slovensku aj 5 mux.veď madari majú tiež 5 mux a poliaci dokonca 7 mux ???

    1. Keď o ten mux niekto prejaví záujem a HLAVNE – keď sa tam bude mať čo vysielať! Nie sme schopní zaplniť ani to čo máme, takže je zbytočné spúšťať nejaký nový multiplex. Naviac keď reálne hrozí že terestriálne vysielanie príde o ďalšie frekvencie (v minulosti už prišli o kanály 61-69) – pravdepodobne kanály 49-60 v prospech mobilných operátorov – ak sa to stane, tak pravdepodobne nebude žiaden piaty multiplex v SR, ale aj okolité štaty budú musieť počet muxov ZNIŽOVAŤ!!!!

    2. Nie pravdebodne,ale isto prídeme o kanáli 49-60,pre mobilných operátorov a čo sa týka maďarov,oni nemusia znižovať multiplexi,lebo aj keby mali tiež uvolniť 49-60,v pohode môžu,už aj teraz,lebo 5 multiplexov tu sa dajú chytiť na kanáloch 24,36,38,39,46 všetkých päť !

    3. Pri DVB-T sa už nebude v Banánovej republike spúšťať MUX 5, lebo o chvíľu bude prechod na DVB-T2 a ani tieto muxy teraz nie sú pri nenažratých cených obsadené. Poliaci nemajú 7 muxov. Majú MUX-1, MUX-2, MUX-3 a MUX-4 je pre mobilné telefóny. Potom majú MUX-8 vo VHF pásme, ale to nie je spolu 8 muxov, lebo MUX-5, MUX-6 a MUX-7 sú nespustené (označenie muxov je preskočené, vynechané)

    4. zaujímavosť – len na doplnenie – ten poľský mux4 prevádzkuje satelitný operátor POLSAT ako doplnkovú „light“ verziu svojej satelitnej služby

    5. Poliaci majú len 5, Rakúšania majú 6 a o Čechoch sa dá tiež napísať že 6.

  20. Pomohlo by viac programov do Avisu , aby boli muxy plné . No žiaľ niet tam koho dať, resp. niet platiacich vysielateľov. Mestským televíziam stačia TKR / UPC analog /.

    1. V Košiciach začala vysielať Senzi na K44 z Vodojemu Furča + je tam aj stanica TV Košice:dnes a Music Box. Senzi a Music Box už majú rovnaké vlastníka (alebo spoluvlastníka). Senzi a Music Box by mohli pridať do všetkých lokálnych muoch na Slovensku ako FTA..

  21. Na čo sú lokálne muxy ako aj teraz spustili v Lučenci avis a pokrytie okruh 1 km,tak je to načo.

    1. 1 km môže byť pokiaľ vysielač nejde na plný 1 kW výkon ale na nejakých 100 – 200 – 500 Watt a je nízko umiestnený nad terénom

  22. Ja už mám PLUSTELKU davno!!! Skylink som nechal tak,su to žrači penazí,čo na to povedat ? Je to tak!

  23. Ono ta znizena cena nie je iba o tom, mala byt trvalo znizena a nie iba ako akcia, ved ked si zoberieme napriklad konkurenciu, tak bez akcie je v ponuke 50 TV kanalov za 5,99€ bez viazanosti konkretne Magio GO Premium, je tam moznost sucasne sledovanie na troch zariadeniach za jeden poplatok a archiv programov a nahravanie.

  24. ja mám problém sa prihlásiť do zákazníckej zóny, chcem si predplatit na 1 rok a nechce ma prihlásiť. Ešte pred cca 3 dňami dozadu nebol problém, a dnes nie a nie sa prihlásiť……

    1. Vyskúšal si si poslať nové heslo? Klikni na zabudnuté heslo a do pár minút ti príde nové na mail a s tým sa prihlás.

Komentáre už nie sú povolené.