Reklama

Paramount Channel vysiela dočasne voľne v maďarskom DVB-T

Prevádzkovateľ maďarskej terestriálnej platformy MinDig TV Extra, spoločnosť Antenna Hungária, pripravil pre divákov ďalšie voľné vysielanie.

Od 12. do 26. februára 2017 bude tentokrát vysielať nekódovane (FTA) filmový kanál Paramount Channel. Ten je šírený v tamojšom multiplexe D, prijímať ho tak môžu počas dvoch týždňov bezplatne nielen diváci v Maďarsku, ale aj na Slovensku, ktorí zachytia DVB-T signál od našich južných susedov. Štandardne je pritom kódovaný systémom Conax a sprístupnený iba predplatiteľom tamojšej platformy MinDig TV Extra, obdoby našej Plustelky.
Pokračovanie nižšie:


Maďarská verzia Paramount Channel odštartovala svoje vysielanie vo februári 2014. Divákom ponúka výber úspešných a ocenených filmov z knižnice Paramount Pictures, ktorá je vo vlastníctve materskej spoločnosti VIMN, Viacomu, ako aj vybrané európske filmy za posledných niekoľko desiatok rokov. Filmy sú vysielané ako v maďarskom tak aj originálnom znení. Audio stopy si môže divák zmeniť na svojom set-top-boxe prípadne televízory.

Mohlo by vás ešte zaujímať