Reklama

Odštartovali programy Nova Action, Nova Gold a Nova 2

Česká skupina Nova dnes pri príležitosti 23. narodenín zastrešila všetky svoje televízne kanály pod názvom skupiny. FANDA sa tak zmenil na Nova Action, zo stanice TELKA sa stala Nova Gold, názov Nova Cinema zostáva, rovnako ako aj jej zameranie na české a zahraničné filmy. Podobne sú na tom aj športové kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2, ktoré prešli drobnými zmenami iba u loga staníc. Najväčšou premenou prešiel kanál SMÍCHOV. Z ktorého sa stáva Nova 2, druhá stanica, na ktorej diváci od jari budú môcť sledovať niekoľko hodín lokálneho premiérového obsahu každý deň, vrátane obľúbených medzinárodných zábavných formátov a divácky obľúbených komediálnych programov.
Pokračovanie nižšie:


Nova sa rozhodla významne investovať do lokálnej tvorby aj na svojich tematických staniciach. Na divákov čaká preto nový lokálny obsah na stanici Nova 2 (predtým SMÍCHOV), napínavé seriály, programy a filmy na Nova Action (predtým FANDA) a populárne formáty na Nova Gold (predtým Telka). Neprídu ani o populárnej filmy na Nova Cinema, atraktívne športové udalosti na Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Hlavný kanál skupiny prinesie aj naďalej seriály, spravodajstvo, publicistiku, reality a zábavné šou.

Cieľom skupiny Nova ako dlhodobého lídra českého televízneho trhu je ponúknuť atraktívny obsah pre celú rodinu, z ktorého si každý vyberie to svoje. Preto sme sa rozhodli v tomto roku investovať do obsahu a programových formátov a obohatiť tak našu programovú ponuku. Tematické stanice sa od svojho založenia postupne programovo vyvíjali a teraz, keď dospeli do podoby, ktorú sme si predstavovali, rozhodli sme sa pristúpiť k rebrandingu. Chceme divákom ešte zreteľnejšie ukázať ich prepojenie so skupinou Nova a pestrosť našej ponuky,“ hovorí Alex Ruzek, riaditeľka sekcie programu skupiny Nova.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No ja som ani nevedela že takéto stanice existujú.Náhodov nebudú zaradené do SK programu?Asi není o nich záujem keď si menia názov!

    1. od 1.3. stanice Nova a spol budú vypnuté na Slovensku, lebo nemajú licenciu pre vysielanie na SK.

    2. co je toto za blbost chytil som ich v HU cez satelit … ako je mozne ze sa da nieco co ide cez satelit bloknut pre urcitu krajinu 🙂 ?

  2. Skoda,ze nasi sousede ze slovenska nemaji icenci,,oni neuvidi cesky program a mi zase slovenske jeto skoda. Havirov

    1. Keby chamtivci nenakupovali programy a filmy len pre vlastný štát, ale nakupovali by programy aj pre susedný štát alebo celoeurópske práva ako nakupujú napr. stanice, ktoré sú na satelite ako RTL, PRO7, SAT.1, EUROSPORT, SPORT 1… tak by to mohol sledovať každý…

  3. Zaujímavé je, že kým česká Nova programy rebradinguje a pridáva premiérový obsah aj do menších staníc, slovenská Markíza sa zmôže len na rušenie vlastných staníc (Fooor), odchod z DVB-T a jediná jej aktivita spočíva v tom, že právne likviduje príjem českých televízii na Slovensku, aby sa jej bez akejkoľvek kreatívnej práce zvýšila klesajúca sledovanosť.

Komentáre už nie sú povolené.