Reklama

HUSTE.tv prechádza na novú technológiu vysielania

Športová internetová televízia na Slovensku – HUSTE.tv štartuje od zajtra 18. februára 2017 svoju novú éru. Televízia prechádza na novú technológiu vysielania, so zaujímavým športovým obsahom v HD kvalite a na všetkých zariadeniach.
Pokračovanie nižšie:


Nové HUSTE.tv prinesie živé prenosy zápasov zo všetkých extralíg na Slovensku, kompletné zápasy českej aj slovenskej najvyššej futbalovej súťaže, najlepší hokej, basketbal, volejbal a hádzanú a mnohé ďalšie športy naživo v HD kvalite. Zostrihy zo zápasov, športové highlighty, rozhovory s hráčmi a autorské články po každom stretnutí, ktoré HUSTE.tv odvysiela.

V live prenosoch prinesieme novú časomieru a celkovú grafiku – súpisky pred zápasmi, menovky hráčov. Pristúpili sme tiež k HD vysielaniu a ku skvalitneniu prenosov prispeje aj väčší počet našich kamier na zápasoch. Responzívny dizajn stránky garantuje možnosť sledovania televízie na akomkoľvek zariadení, diváci HUSTE.tv tak budú mať všetky športy doslova na dlani. Popri článkoch budú mať po ruke tabuľky, štatistiky, prehľady najlepších hráčov. Samozrejmosťou sú zostrihy zápasov či rozhovory s hráčmi,“ hovorí Roman Neuschl, riaditeľ Nových médií JOJ Group.

Mohlo by vás ešte zaujímať