Reklama

freeSAT vyradí z ponuky TV Nova a Nova Cinema, pribudnú nové programy

Satelitný operátor freeSAT informuje svojich zákazníkov na Slovensku, že od 1. marca 2017 nebudú môcť prijímať české programy TV Nova a Nova Cinema. K zablokovaniu dôjde na základe rozhodnutia samotného vysielateľa, ktorý požaduje vypnutie všetkých programov skupiny Nova. Tie šíria u nás operátori bez oprávnenia a teda nelegálne. České programy súhlas na šírenie operátorom na Slovensku dať nemôžu, pretože nenakupujú autorské práva pre naše územie. V ponuke pre českých predplatiteľov programy samozrejme zostávajú bez obmedzenia.
Pokračovanie nižšie:


K obmedzeniu ponuky ale dôjde aj pre zákazníkov freeSATu v Českej republike, pre českých predplatiteľov budú zablokované zase kanály TV Markíza a Doma. Naopak do ponuky pribudne od 1. marca program Markíza International, ktorý má byť náhradou za oba slovenské programy.

TIP: Nova žiada slovenských operátorov o vypnutie jej programov, uvádza aj presný termín

Rozšíriť počet programov plánuje freeSAT aj pre slovenských predplatiteľov. V blízkej dobe preto pribudnú kanály Nova International a Nova Sport 2. Presný termín ich zaradenia ale nie je známy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nova a Nova cinema ma až tak nemrzí. Ale konečne pridajú nova sport 2!

  2. Mňa to tiež nemrzí. Uvedomil som si, že stanice skupiny Nová som takmer vôbec nesledoval. Nesledujem takmer vôbec ani stanice Markízy a Joj. Takže vyradenie Nový a Primy mi vlastne otvorilo oči. Uvedomil som si, že nepotrebujem Skylink.

  3. Gratulujem tzv.operatorom k tomuto kroku aspoň ľuďom otvoria oči a nebudú platiť za internacionalne tv.odpady a uvidíme koľko ľudí ostane u tzv.operatorov.Len daľej zdražujte a pridavajte tv.odpad.

  4. To nemyslíte vážně, děláte to naschvál lidem? Takové jednání je na úrovní Koree.

  5. V ten deň, čo zrušili Primu, Novu atď. , by mal automaticky pribudnúť program náhradný, preto sme objednali operátora, že mal tieto programy lebo obratom by operátor mal poskytnúť zľavu z ceny do dodania náhradného adekvátneho programu, ktorý by mali odsúhlasiť zákazníci.

  6. Mňa ako klienta Skylinku vôbec nezaujíma jeho obchodná politika, je vec skylinku aby si vyberal takých obchodných partnerov, ktorí dokážu zabezpečiť zaplatené služby klientov t.j. programy, ktoré som si objednal a zaplatil chcem mať k dispozícii, bez rozdielu na to či ich sledujem každodenne, alebo len sporadicky. Ja ako obchodný partner skylinku som svoju povinnosť v uzavretej zmluve spnil na 100% t.j. zaplatil som plné predplatné balíčka Kombi na jeden rok. Avšak skylink svoju časť dohody má na prevelebnom háku a ruší jeden program za druhým s odôvodnením, že to nie oni sú na vine ale poskytovateľ služieb…..ale mňa takéto odôvodnenie absolútne nezaujíma ….ešte raz opakujem, že to je vec skylinku akým spôsobom má zabezpečiť ponúkané, objednané a zaplatené služby. V opačnom prípade keď nezabezpečia adekvátne náhrady za zrušená programy ( tie akože náhrady ponúkajúce stariny, varenie a debaty nie sú absolútne adekvátna náhrada ) skylink má klientom vrátiť adekvátnu časť ročného predplatného.

  7. Teraz sa dozvedáme čo je vlastne CME. Partia nenásytních nímandov.

  8. Kašlem na celé vysielanie slovenských televízii. Nasranych reklám všade, dabing otrasný, vyber pre diváka bez vkusu, správy depresivne, ………atd. Takze aj dnes zapnem notebook pripojím k tv a pustím si daky film v českom dabingu ktorý sa k nám dostane tak za dva roky

Komentáre už nie sú povolené.