Reklama

Flix TV zatraktívňuje základný balík o nový filmový kanál

Satelitný operátor Flix TV rozšíri od 1. marca 2017 ponuku svojho základného balíčka Dobrá TV o nový filmový kanál FilmBox Family. Program tak budú môcť sledovať všetci predplatitelia.

FilmBox Family ponúka filmy pre celú rodinu. Predstavuje snímky, ktoré oslovia ako deti, tak aj dospelých. V ponuke je populárna animovaná tvorba, zábavné komédie či televízne seriály a rodinné filmy.
Pokračovanie nižšie:


Flix TV je nový poskytovateľ satelitnej televízie, ktorý odštartoval v marci 2016 v susednej Českej republike. Od decembra 2016 vstúpil oficiálne aj na Slovensko. Programy sú distribuované v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264) z družice Eutelsat 16A (16°E) a kódované systémom Conax (0B00).

TIP: Vyskúšali sme Flix TV s dodávaným prijímačom

Na Slovensku zatiaľ operátor ponúka iba služby vo forme predplatených kariet bez viazanosti na 6 mesiacov. Stačí si tak len zakúpiť samostatnú dekódovaciu kartu, alebo satelitný set aj s HD prijímačom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No majú tam zmetky ako Brno prave vipli slovenské kanály ,na Slovensku registrovanej karte ked som tam volal tak tovraj rieši technik.Flix je bordel a amaterizmus.

  2. skylink je tá najhoršia platená služba,ja som z nej odišiel a ani sekundu neľutujem,len nechápem tých čo tam ostali,ja som teraz na dvb-t a išiel som do plustelky

Komentáre už nie sú povolené.