Reklama

ANTIK upozorňuje zákazníkov na odpájanie TV Prima

Český televízny kanál Prima vyradí zo svojej ponuky už aj košický operátor ANTIK Telecom, náhradou bude Prima PLUS. K zmene dôjde v piatok 10. februára 2017. Predplatiteľov o tom informuje v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG).

ANTIK nie je jediným operátorom, ktorý odpojí hlavný kanál českej skupiny Prima. TV Prima už nie je dostupná pre zákazníkov Magio TV, Magio Sat, DIGI TV, UPC, freeSAT a Skylink. Postupne by mali nasledovať ďalší operátori.
Pokračovanie nižšie:


K odpájaniu českého kanálu Prima dochádza postupne u všetkých slovenských operátorov na základe rozhodnutia samotného vysielateľa. Dôvodom sú autorské práva a štart programu Prima PLUS, ktorý je určený práve divákom na Slovensku. Zvyšné kanály skupiny (Prima Cool, Prima Love, Prima Max, Prima Zoom, prípadne aj Prima Comedy Central) v ponuke operátorov zatiaľ zostávajú.

TIP: Nova žiada slovenských operátorov o vypnutie jej programov, uvádza aj presný termín

Po TV Prima má záujem o vyradenie svojich kanálov z ponúk slovenských operátorov aj TV Nova. Tú by mali operátori odpojiť najneskôr 1. marca 2017. Televízia ich o to žiada v liste.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak, uz aby konecne vypli nie len tie reklamne shit ceske Nova a spol a Prima a spol ale treba tu u nas prijat zakon, ze TV program na slovensku musi byt sireny v slovenskom jazyku bez vynimky a nie ze tam daju to nezmyselne logo s cislom 12 a sups cesky dabing a potom nase deti pozeraju ceske rozpravky a ked vyjdu von tak potom mluvi a nie hovoria, nakolko su s tych programov oblbnute a velakrat ani nepoznaju slovenske pomenovanie zvierat, nakolko z rozpravok maju napocuvane ceske, pricom podobnost tychto dvoch jazykov je presne taka ista ako slovencina a polstina, alebo slovencina a ukrajinstina, vobec nie je pravdou, ze slovensky a cesky jazyk su rovnake, velmi male mnozstvo zhodnych slov s rovnakym vyznamom, presne taka ista zhoda ako s inymi slovanskymi jazykmi, dokonca este nizsia.ako s s tymi co som spomenul

    1. Aj v 50. – 60. – 70. – 80. rokoch pozerala terajšia slovenská generácia rozprávky v Československej televízii ak boli vysielané po česky a nemal s tým nikto problémy, každý rozumel a nikto nemluvil…

    2. miki.
      za socializmu vysielala česká televízia v čechách a slovenská na slovensku vo svojich rodných jazykoch (napr chlapček Večerníček bicykloval v ČSR a deduško zažínal hviezdičky na SSR),filmy ktoré boli dabované boli väčšinou české.
      Dnes máš spektrum,discovery,film+,disney ch. a ostatné dabované v češtine slovenčinu v TV treba chrániť lebo sme menší trh ktorý by v slovenčine zanikol keďže by bolo lacnejšie všetko vysielať a preberať a platiť to čechom.Myslím si že ak niekto chce všetko po česky nech sa odsťahuje do Čiech slováci nemajú iné Slovensko.

    3. Juro :

      Bože, co tu meleš za capiny?! Za socialismu ani náhodou neexistovala žádná Česká televize nebo Slovenská telelevízia!!!! Další tvá lež je ta ohledně dabingu zahraniční filmů dočasně do slovenčiny a češtiny protože realita byla úplně jiná a těch pár filmů co měli oba dva dabingy se dalo spočítat na prstech tuk. ZA další česky se nemluví jen v Čechách pokud to do dneska nevíš! Jinak co napřed doplnit mezery ve slovenčině, když např. Sni nevíš kdy kde se píše malé nebo velké písmeno. A tvé znalosti ze současnosti a minulosti území bývalého Československa nebudu raději komentovat protože z tvé strany je to v této oblasti jedna capina za druhou a podobně. Opravdu vidím, že Ti ten tvůj nacionalisus pěkně zatemňuje mozek.

    4. Chlapče, ZOBUĎ sa konečne! Ten zákon po ktorom voláš platí od roku 2007! A dokonca sa aj v drvivej väčšien prípadov aj dodržuje. A ak ho náhodou niektorá TV tento zákon poruší, tak sa určite nájde niekto, kto ju nabonzuje príslušným orgánom. Napr. ja mám už na konte DVA zárezy a JoJku moje hlásenia už stáli 2000€. A keby som nebol lenivý (alebo by príslušný orgán dal aspoň 10€ z pokuty tomu, kto porušenie nahlásil), tak ver tomu, že mám podobných hlásení už aspoň 30…

      Lenže slovenský zákon platí iba pre TV stanice, ktoré sídlia v SR, nie tým, čo sídlia v zahraničí… Také zákony nenapadli ani komunistov.

  2. Bože, také koniny tu riešite! Vypni TV a bude. Ja mam tv v tablete, ked nieco tak si pozriem z archivu a neriešim…

  3. Takže zbohom tzv.poskytovatelia pay tv za tie sračky ktoré tam zostanú vo vašich ponukách za tie nehorázne ceny si predplatí len debil,ruský sharing je lacný a je tam všetko,bye bye

    1. To ti tak bude chýbať Ohnivé kuře alebo Vychytávky Ládi Hrušky? Kto si už len kvôli tomu dá sharing, to musí byť poriadne zúfalstvo 🙂

    2. A čo si také cez pštrosa nasharuješ keď Skylink odpojí 0D96 a nechá len čisté Irdeto? Magio a Digi je out a freesat skončí hneď potom, čo aj oni vypnú ICE.

  4. po odpojení 0D96 sa nič nezmení akurát naštvú poctivo platiacich

Komentáre už nie sú povolené.