Reklama

V susednej Českej republike odštartoval nový športový kanál O2 TV Tenis

Dnes v skoro ranných hodinách spustila česká digitálna televízia O2 TV novú športovú stanicu s názvom O2 TV Tenis. Nový program ponúkne divákom v tomto roku približne až 3 800 hodín tenisových prenosov, 47 turnajov ženskej série WTA, 14 turnajov mužského okruhu ATP a tiež januároví Grand Slam Australian Open. Prevádzkovateľ chce ponúknuť predplatiteľom aj funkciu multidimenzia, vďaka ktorej môže O2 TV Tenis poskytnúť až štyri súbežne hrané zápasy.
Pokračovanie nižšie:


O2 TV Tenis zahájil vysielanie štýlovo priamymi prenosmi práve v multidimenzi, kedy ponúkol úvodné súboje série WTA z čínskeho Šen-Čenu a z austrálskeho Brisbane.

O2 TV Tenis prinesie spolu 19 turnajov z mužského okruhu ATP World Tour 250 a už spomínaný Grand Slam Australian Open, ktorý štartuje 16. januára 2017. Tu sa vďaka sublicencii od Eurosportu zameria O2 TV výhradne na zápas českých zástupcov, a to už od prvého kola až po finále.

Podľa plánu sa nám darí napĺňať koncept samostatných kanálov, ktoré sa zameriavajú na najpopulárnejšie športy u nás. Vedľa O2 TV Sport, ktorý prináša vždy to najlepšie z ponuky, beží už od 8. augusta O2 TV Futbal. Dnes sme spustili O2 TV Tenis a ešte nás čaká hokej. Pre športových priaznivcov je to skutočne pestrá ponuka, ktorá patrí k tomu najlepšiemu na trhu, „uviedol David Duroň, riaditeľ O2 TV.

O2 TV môžu využívať zákazníci s internetovým pripojením od akéhokoľvek poskytovateľa v ČR, nemusí to byť teda len od O2. Pre plynulé sledovanie sa odporúča aspoň rýchlosť internetu 6 Mbit/s. Diváci môžu využiť služby ako spätné zhliadnutie programu až 50 hodín, sledovanie televízie na 4 zariadeniach (TV, mobil, tablet alebo notebook) či Videotéku. Navyše je je k dispozícii aj exkluzívne vysielanie programov O2 Sport a O2 TV Tenis.

Televízia O2 TV je od minulého roku dostupná aj na Slovensku. Zatiaľ však iba v rámci pilotnej fázy. V tejto fáze ponúka predplatiteľom 25 televíznych staníc pre tisíc zákazníkov z celého Slovenska. Zákazníci môžu službu využívať ako na mobilných zariadeniach tak aj so set-top-boxom.

Mohlo by vás ešte zaujímať