Reklama

Skylink zvýši opäť cenu Servisného poplatku aj niektorých balíčkov

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink dnes informoval o zmene cenníka, ktorý vstúpi do platnosti 1. marca 2017. Okrem iného dôjde aj k úprave podmienok nastavenia regiónu dekódovacích kariet.

V novom cenníku dôjde k zmene výšky Servisného poplatku a predplatného troch Doplnkových balíčkov Mixbox, CS Film + CS Mini + Horor Film a Film Europe + CS TV. Cena zvyšných balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet sa nemení.
Pokračovanie nižšie:


Zmena Cenníka odráža postupný presun nákladov súvisiacich so satelitným prenosom televíznych programov z vysielateľov na našu spoločnosť. To v spojení so stále širšou programovou ponukou a prechodom na HD kvalitu vysielania výrazne ovplyvňuje naše hospodárenie,“ uviedol prevádzkovateľ platformy, spoločnosť M7 Group.

Servisný poplatok sa po novom zvýši zo súčasných 39,7 € na 55,60 €. Viac zaplatia aj zákazníci využívajúci SIPO či Inkaso z účtu. Tí budú po novom platiť už 3,69 € mesačne z pôvodných 2,6  €.

Zmeny v cenníku od 1.3.2017

Služba

Pravidelná mesačná platbaJednorazová platba

na 12 mesiacov

Servisný poplatok

3,69 € (doteraz 2,6 €)

(len SIPO alebo Inkaso z účtu)

55,60 € (doteraz 39,7 €)
Mixbox5,99 € (doteraz 4,99 €)71,88 € ( doteraz 54, 89  €)
CS Film + CS Mini + Horor Film4,97 € (doteraz 4,1  €)59,64 € (doteraz 45,1  €)
Film Europe + CS TV5,64 € (doteraz 4,9  €)67,68 € (doteraz 53,9  €)

Dekódovacích kariet, na ktorých je Servisný poplatok alebo niektorý z programových balíčkov uhradený na obdobie dlhšie, ako do 1. 3. 2017, sa nová výška Servisného poplatku týka až od prvého dňa nasledujúceho po už predplatenom období.

Dekódovacie karty, na ktorých je Servisný poplatok hradený prostredníctvom pravidelnej platby SIPO alebo Inkasom z účtu, je Servisný poplatok splatný v mesiaci február a vzťahuje sa na služby satelitnej televízie Skylink v mesiaci marec.

Dátum splatnosti Servisného poplatku pre každú dekódovaciu kartu Skylink je možné overiť na webe operátora. Servisný poplatok nemusia hradiť predplatitelia platených balíčkov Skylink – je zahrnutý v ich cene. Zákazníci, ktorí so zmenou Cenníka nesúhlasia, majú právo postupovať v súlade s čl. 7.4 Všeobecných obchodných podmienok Skylink a bez akýchkoľvek sankcií od zmluvy odstúpiť.

TIP: Skylink zablokoval na slovenských kartách TV Prima, zmena regiónu už nie je taká jednoduchá

Zmeny pri nastavení regiónu na dekódovacích kartách Skylink
V súvislosti s požiadavkami vysielateľov a v súlade s platnými Všeobecnými obchodnými podmienkami dochádza k úprave nastavenia pravidiel pre dekódovacie karty v závislosti na mieste inštalácie. Pre miesto inštalácie Česká republika je platný výhradne cenník v českých korunách a Všeobecné obchodné podmienky pre Českú republiku, pre miesto inštalácie Slovenská republika je platný výhradne cenník v Euro a Všeobecné obchodné podmienky pre Slovenskú republiku. Zmenu nastavenia miesta inštalácie je možné vykonať len na základe písomnej žiadosti. Pre dekódovacie karty so službou Druhá karta, ktoré sú určené na užívanie v jednej domácnosti s hlavnou kartou, je miesto inštalácie vždy totožné s miestom inštalácie hlavnej karty.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. výborne-chcem sa zbaviť závislosti na TV a toto mi nahráva do karát.Uvažoval som nad sky linkom ale toto ma prebralo.Nič z toho nebude strčte si ho do ..

  2. A este aj novu aj fandu aj smichov aj telku aj nova cinema vypnu.

  3. zablokujú primu a potom zvýšia servisný poplatok,zlodeji skylink,adios skylink,vraciam sa na dvb-t

    1. odpojeni primy = lobing markizy a jinych slovenskych tevizi 😉

    2. az na to ze v CZ budu prechadzat do noveho DVBT2 ktore bude kodovane takze adios dvb-t

  4. A tak toto je vymysel neakeho idi.ta zase do pi.. o pomaly dvojnasobok? A rusenie stanic no im to musi riadne jeb.t zachvilu ten ich poj.bany skylink nebude pouzivat nikto ked to pojde takto dalej aj tak v tej bedni sa kolorazi neda pozerat na nic boha sak sa spamataju!!! Ked to ludia budu rusit!!!

  5. Keď vtáčika lapaju, pekne mu spievajú…som vrcholne sklamaná. Len zvyšujú poplatky…hlavne, že mala byť zadarmo..a keď vám nejde program, tsk.vám pošlú technika atoho si máte platiť….toto už je moc.

    1. presne ste to vystihla a totálne ma to vytáča,najprv nalákajú celý národ a potom len plaťte a čím ďalej viac,hrúza

  6. A teraz hajde namontovať novú anténu na DVB-T a ešte aj požiadať späť 10 Euro.

  7. Nemá to zmysel komentovať.Už pol roka dozadu som očakával opätovné zvýšenie serv.poplatku.Čo ste čakali.Dúfam že budete držať hubu a krok a zaplatíte si to.Za to môžu aj platiaci a aj Markíza.

  8. Všetci sa odhláste a neplaťte im tieto nenažraté zdieračské ceny… aby krachli… porušia všetky české stanice a ešte zvýšia ceny… to je riadna drzosť…

  9. Davno už nesledujem TV . Od kupy android tv si pozeram čo chcem. Od skylinku som odišiel už pred dvoma rokmi. Tie vypínanie Českých staníc tiež nemá obdobu. Niekedy sme mali rušičky/komunizmuz/ a teraz máme hlúpe zákony. Čo dodať. Snáď iba jedno. Kašlite na skylink.

  10. Minulého roku mi známy povedal po zvýšení poplatku, že odchádza od Skylinku a teraz mi hovorí, že ako to dvihli, ja mu hovorím, ale veď ty si už mal byť dávno preč od Skylinku.

  11. Ono to príde zanedlho ku všetkým operátorom nie len ku Skylinku.

  12. Všetci píšete adios Skylink a o rok keď budú zvyšovať zas budete vypisovať adios Skylink.Ka som odišla pred 2.r.apokoj

    1. Ja nie som v Skylinku.Som v DVBT a spokojny.Markíza mi nechýba a ked rušia České programy v Skysračke tak nech.Koment na Skysračku dám lebo sledujem ako divákov okrádaju a bavím sa že to platia.

  13. Ide zrejme o kartelovú dohodu o nešírení CS a SK TV programov na území iného štátu,za účelom ochrany trhu a vyšším ziskom.
    To sú následky na ktoré dopláca spotrebiteľ.Neplatiť ,ak máte predplatné na rok u Skylink servisný poplatok Vám nevrátia.

  14. Preto ja mám radšej káblovku + DVB-T ako zálohu. Nezmizne obraz pri búrke, alebo hustom snežení…. Nemusím mať na okne hrdzavý tanier. Káblovka UPC ceny nezvýšila a ide aj klasická Prima vedľa Prima plus. V cene mám aj mobilnú TV na 3 zariadenia Horizon go. Aj tam ide Prima. Servisný poplatok nie je nič iné ako paušálna platba za free stanice, ktoré sa v pohraničí dajú chytiť cez DVB-T ZDARMA. S balíčkami platených TV je Skylink drahší ako káblovka. Niekto nič iné nepozná ako tanier a logo Skylinku. Koľko naivných dôchodcov museli nalákať na TV Narkózu si nechcem radšej ani predstaviť.

    1. No velmi sa netes lebo klasicka Prima musi odist z kablovky UPC a od vsetkych providerov, ved uz prvy provider Satro prehralo sud ze ich mali nelegalne v kablovke a ked uz raz sud rozhodol v prospech Primi tak ver ze ak ich nevyradia tak Prima si bude narokovat na financnu pokutu pre providera a tam sa uz pokuty pohybuju vo velkych cislach a sud moze nariadit odobrat licenciu na vysielanie cez kablove rozvody a tak radsej kablovky vyradia CR progr. tv

  15. Ked sme si ho davali tak sme platili asi 20€,potom to zdvihli skoro raz tolko a teraz znova!!!!????Čo si o sebe myslia hajzli…programy drahé a ešte aj taķéto nehorázne poplatky…a začo!!?Podchvílu tam nieco vypadne,kazdu chvilu preladujeme…Nezdá sa im že pri takých platoch je to privela????!!!!

  16. Od skylinku som odisiel pred dvoma rokmi. Stvalo ma furt to preladovanie a zdrazovanie. A musim povedat ze teraz platim o polku menej, co som platil skylinku, za dva roky som preladoval raz aj to iba dva programy a spokojenost velka. Odporucam opustit druzicu skylink 🙂

    1. a samozrejme v cene mam aj dve karty to som zabudol napisat

  17. To zdrazovanie uz nema obdobu a neustale preladovanie tiez.V novembri som to vzdala a mam teraz optiku.Odporucam odist zo skylinku.

  18. Väčšine divákov bude stačiť aj DVB-T , ak tam budu základné stanice + regionálky , a to všetko zadarmo , tak aj pekne ušetria.

  19. Jednoducho neplatiť dať anténu a pozerať free dostupné programu , aj tak pozeráme iba správy a sem tam niejaky film . A markíza nech odíde do ameriky JOJ ju už pokorila full

  20. Šeci sa odhláste zo Slýzlinku, nedajte Skaplinku ani halier ! ! ! Dostaňte rozumy ! ! !

  21. ASI IM markíza NEPRILÁKALA DOSŤ NOVÝCH PLATCOV VŠAKOVAKÝCH POPLATKOV.

  22. Kto rozmysla, vie citat a pocitat, tak zisti, ze su aj lacne riesenia – freesat dava medium hd za 10 eur mesacne, ice kartu, ktora funguje v hociktorej sunke a ked niekto potrebuje tak aj druhu kartu za 25 centov mesacne. Nie je co riesit.

    A hlupaci sa nech len stazuju a platia, ako to uz zvykne byt.

  23. Ja na novostavbe ani satelit nemam 🙂 a naco aj? Na taketo pocinanie? Mam DVBT antenu a ide mi aj zrusena prima a vsetky CZ programy co su v DVBT. Ak satelit tak len on providera v maticke Rusi, ked uz platit… 🙂

  24. Nechápem, čo vás baví na sledovaní Markízy a jej podobných programov, kde dávajú 30 ročné staré americké filmy a serialy, ktoré som už videl x-krát. Mňa ani nenapadne kupovať nejaký Skylink, beztak televízie tohoto typu len vymývajú mozgy a robia z národa závislákov, ktorí nedokážu už myslieť. O to vlastne ide: národ musí byť sýty a pokojný, ako stádo – aspoň nepremýšľa o tom, čo sa okolo neho deje. Zbavte sa trápnych šou celebrít v Tv, zbavte sa vysedávania pri podpriemerných programoch a začnite žiť a komunikovať medzi sebou, ako ľudia.

  25. poradte co namiesto Skylinku?
    dali sme si ich preto, lebo to bolo zadarmo.
    chcel by som len zakladne programy Markiza, Joj, Stv1, Stv2 a ak tak mozno nejake detske programy.
    dakujem!

  26. Lukas-Skylink je stále najlepšia voľba,aj po zdražení.Neoplatí sa ti kupovať nové karty,podpisovať nové zmluvy….ale keď už,tak Antiksat a to balík:Rodinná zábava za 7,90 €/mes,je tam Markíza,Dajto,Doma,JimJam,Minimax,CSmini…

    1. Blbosť. ANTIK Sat má aj balík za 0,99 € mesačne.

    2. V balíku za 0,99 € nie sú: Jimjam,Minimax atď…čítaj pozorne,čo tázateľ Lukas chce.

  27. Ahoj Lukas Daj Si Digi TV sk je lepšia ako Skylink . Digi TV nezvýšila cenu ako Skylik potebuješ stanice Joj cinema 1+ joj +1 za to platiť Skyliku.

  28. čo nie je môže byť, komerčáci si žiadajú svoje a zaplatí to divák nie operátor

    1. Vždy to zaplatil divák – zákazník. Teraz ešte viac. Je však stále viac nenásytníkov otŕčajúcich svoje bezodné vrecká. Asi im málo platia za reklamný čas. 🙂

  29. Slubovali zadarmo SK a CZ programy…
    youtube.com/watch?v=c7kitdxQFfk

    1. programy sú zadarmo, platíš „servisný“ poplatok 😀

Komentáre už nie sú povolené.