Reklama

Skylink pridal teletext už aj na Doma HD

Satelitný operátor Skylink rozšíril teletextové vysielanie na ďalší slovenský televízny kanál v HD kvalite. Vo štvrtok 19. januára bol aktivovaný teletext už aj na slovenskom televíznom kanáli Doma vo vysokom rozlíšení, ktorý je šírený z družice Astra 3B (23,5°E), frekvencie 12 109 MHz. Ide už o druhé rozšírenie teletextového vysielania na HD programe tento rok, len minulý týždeň bol teletext aktivovaný na Dajto HD.
Pokračovanie nižšie:


Diváci a zákazníci satelitnej platformy Skylink si tak môžu pozrieť potrebné informácie z teletextu už na všetkých troch kanáloch skupiny Markíza vo vysokom rozlíšení – Markíza HD, Doma HD a Dajto HD. Okrem informácií sú tiež samozrejme k dispozícii cez teletext aj skryté titulky.

V súčastnosti je aktívne teletextové vysielanie na družici Astra 3B (23,5°E) už na trinástich slovenských a českých HD programoch. Zo slovenských ide zatiaľ len o programy Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD Doma HD a Dajto HD.

Teletext na HD SK a CZ programoch Skylink:
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, ČT1 HD, ČT2 HD, Prima HD, ČT24 HD, ČT Sport HD, ČT:D/ČT art HD, Prima MAX HD, Prima COOL HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Môže markiza, už pridať aj svätého otca,aj tak im to už sledovanosť nezvýši

  2. Skylink nepřidal lautr nic, jedině tak majitel stanic Markíza, Doma a Dajto!!!

Komentáre už nie sú povolené.