Reklama

Odštartoval nový kanál Prima PLUS

Dnes o 13:10 spustila česká skupina Prima nový kanál Prima PLUS, ktorého vysielanie je smerované na územie Slovenska. Novú stanicu je možné naladiť od jej štartu u desiatich operátorov, vďaka čomu je podľa prevádzkovateľa pokrytých 1,5 milióna slovenských domácností s platenými televíznymi službami.

Prima PLUS ponúkne divákom obľúbené primácke seriály, ako Ohnivý kuře, V.I.P. vraždy či Přístav, ale aj nový detektívny seriál Temný Kraj.
Pokračovanie nižšie:


V prvom roku sa na kanáli Prima PLUS zameriavame na osvedčené seriálové formáty a zábavné show. Pripravených máme tiež niekoľko zaujímavých noviniek, pri ktorých nadväzujeme na naše nedeľné detektívne pásmo, prípadne predstavíme úplne nové prostredie. V prípade úspechu kanálu Prima PLUS, plánujeme v budúcnosti rozšíriť program aj o akvizičné formáty,“ hovorí Marek Singer, generálny riaditeľ FTV Prima.

TIP: Pozrite sa, čo ponúkne divákom Prima PLUS v prvé dni vysielania

Prvou tohtoročnou novinkou, ktorú FTV Prima predstaví na kanáli Prima PLUS, bude 29. januára detektívny seriál Temný Kraj s Lukášom Vaculíkom v hlavnej úlohe. Ďalej sa v ňom predstavia napríklad Kristýna Nováková, Martin Trnavský, Saša Rašilov, Tereza Kostková, Jan Teplý, Karel Zima či slovenská herečka Zdena Studenková. Hlavný hrdina bude postupne rozpletať šesť prípadov sériových vrážd rozdelených do dvanástich dielov plných napätia, tajomných ľudových povestí a strašidelných legiend. Dej je zasadený do melancholickej nostalgie malebného vidieka a baladicky ladených osudov hlavných hrdinov.

Nový kanál Prima PLUS obchodne zastupuje JOJ Group a sledovať ho môžu zákazníci operátorov Skylink, Slovak Telekom, UPC, VARES, SANTOV, SBD Šaľa, PEREMEDIA, Steam a Towercom (Plustelka). Vo februári ho navyše pridá do svojej ponuky aj DIGI Slovakia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nech si ten dementný výgrc nechajú. Majú Slovákov za menejhodnotných divákov? Staré vykopávky a vôbec nie program Primy ktorý ide v Čechách ! Ďakujem nechajte si ju !

  2. Existuje aj webová stránka na TV Prima plus? A vôbec pôjde archív, prípadne live vysielanie aj cez internet? Lebo ako hľadám, tak hľadám, na nete som nič nenašla.

    1. Prima PLUS je platená stanica tak voľne nebude. Web zatiaľ nemajú a neviem aj načo by ho mali mať 🙂

  3. Hlavná vec, že pribudla Prima plus, ale vyhodili PRIMU! /Aspoň u UPC/. To mi pripadá, ako keď
    rádio Slobodná európa za socáča vysielala pre Východný blok.

  4. celý ten cirkus okolo satelitného vysielania v týcto dňoch je pekná somarina, keď išlo o biznis a dalo sa na tom zarobiť, tak sme boli stále akoby jeden štát, teraz je asi biznis tváriť sa oddelene, a tie hlúpe reklamy aj tak nikto nezruší, a tie programy … plus 1, tak to je do neba volajúca blbosť. Ak zdražovanie je v dôsledku niektorých televízii, tak nech operátori ponúknu príjem bez nich a uvidíme, kde je pravda a sledovanosť.

  5. Mám rozpozeraný seriál Ohnové kure, To by jsem ráda sledovala i nadále a ne staré opakované filmy, které jsou v nabídce.

    1. opakujju ho na prima love na druhy den ale davaju ho aj na plus

  6. Ale kde je PRIMA?
    Nech si ridávajú čo chcú ,ale čo je dobré treba zachovať.
    Spústa ľudí má rozšírené ÚPC len kôli Prime.

  7. je to svinstvo celou dobu se na Slovnsku divam na Primu a najednou tato presudostance, toto kdo vymyslel,
    ktera vyfoukana hlava,je to trapne, kdo je zvedavy na to co ste tam nasdtrkaly, myslim, ze vetsina
    lidi chce na Slovensku PRIMA FEMILY tak jak byla, experimenty si muzete delat jinde.

  8. takze vazeni,jak sem se docetla, jde o to, ze neni vypordna licence mezi CR a SR a vysilani je nelegalni
    a proto se brzy bude rusit i NOVA a td, je oravdu tezke toto vyresit s licenci aby se lidi divali n to co maji
    radi a ne na to co se jim vnuti? V dnesni dobe si asi kazdy muze udelat co chce na ukor nekoho jineho, senzace.
    Misto jednoducheho reseni,prijdeme o dobre stanice
    Jana

  9. Tak si pekne svoju Primu plus nechajte. Najde tam NIČ z toho, kvôli čomu som ju sledovala. Zbohom!

    1. Veru tak. Čo som na ňu, zo zvedavosti, nachvílinku prepol, tak práve išla reklama v slovenčine a preto som pozrel na ich EPG. A to mi úplne stačilo. Ďakujem, NEPROSÍM! Nie je to podľa môjho gusta. Radšej to, podľa mňa, ani nemali nikam pridávať, len zbytočne zahlcujú vysielacie kapacity. 🙁 🙁 🙁

  10. Nechápem, prečo pre Slovákov nejaká „nová“ Prima PLUS!!!!!!! Programy, ktoré som mala veľmi rada a tešila sa na ne v nedeľu —„RECEPTÁR PRIMA NÁPADU“ s p. Postráneckým a VYCHYTÁVKY LÁDI HRUˇSKY, tak tie proste nie sú!!!!!!!!!!!!!!!!! PRECO!!!!??? Ja mám objednané a zaplatené cez SATRO — PRIMU—-, Primu Love —– a Primu Cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prečo takéto niečo voči Slovákom!!!! Som fakt pohoršená a znechutená!!!
    PROSÍM VRÁTTE NÁM ICH!

Komentáre už nie sú povolené.