Reklama

Nova Action, Nova 2 a Nova Gold od 4. februára

Česká televízna skupina Nova plánuje k oslavám svojich 23. narodenín dňa 4. februára 2017, kedy spustila svoj hlavný kanál TV Nova, posilniť programovú ponuku o kvalitnú lokálnu tvorbu a hlavne zastrešiť všetky svoje stanice pod názvom skupiny. Z toho dôvodu dôjde k premenovaniu doterajších kanálov Fanda, Smíchov a Telka na Nova Action, Nova 2 a Nova Gold.

Týmto krokom zdôrazňujeme, že skupina Nova je so všetkými svojimi stanicami miestom s najlepšou zábavou i dôveryhodným spravodajstvom a informáciami,“ hovorí Christoph Mainusch, konateľ a generálny riaditeľ skupiny Nova.
Pokračovanie nižšie:


Zo Smíchova sa stane Nova 2, ktorá ponúkne nový premiérový lokálny obsah, vrátane obľúbených medzinárodných zábavných formátov a divácky obľúbených komediálnych programov.

Fanda sa premení na Nova Action a ponúkne obľúbené akčné a kriminálne seriály aj športové prenosy. Zo stanice Telka sa stane Nova Gold a prinesie nestarnúce zábavné hity pre všetky vekové kategórie. Nova Cinema bude aj naďalej divákom prinášať najlepšie české a zahraničné filmy.

Od 4. februára 2017 tak budú u našich susedov dostupné programy TV Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Action a Nova Gold ako voľne šírené stanice skupiny Nova. V ponuke ďalej zostávajú aj prémiové športové stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 a Nova International na Slovensku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ďakujem,internacionálnu pomoc nepotrebujem.Už tu bola v 1968.

  2. Chcela by som sa opytat ci nove programy od NOVY pojdu aj na SKYLINGU

    1. ja som sa stretol uz aj s nazavom /skaj/ alebo tiez /skajlajn/

Komentáre už nie sú povolené.