Reklama

Magio Sat a DIGI rozšíria od februára ponuku o nové HD a SD programy

Telekom a DIGI rozšíria svoje satelitné služby od februára 2017 o niekoľko nových televíznych kanálov a to nielen v štandardnom, ale aj vysokom rozlíšení.

Od stredy 1. februára získajú zákazníci Magio Sat aj DIGI TV až 5 staníc v HD kvalite. Vo vysokom rozlíšení si budú môcť vychutnávať kanály Doma, Dajto, Wau, Plus a JOJ Cinema automaticky a bez zmeny cien všetci starí aj noví zákazníci. Po pridaní nových programov bude tak už v ponuke Magio Sat 28 kanálov v HD kvalite, v DIGI 26 HD kanálov.
Pokračovanie nižšie:


Nepôjde pritom o jediné rozšírenie ponuky. Zákazníci satelitných platforiem od Telekomu a DIGI TV budú môcť zároveň od 1. februára sledovať nové stanice ako Nova International (SD/MPEG-4) a Prima Plus (SD/MPEG-4), ktoré budú dostupné už v základných balíkoch. Zároveň sa rozšíri aj ponuka maďarských kanálov o žiadaný športový kanál M4 Sport, ktorý si zákazníci Magio Sat i DIGI nájdu vo svojich rozšírených maďarských balíkoch (Maďarský Extra a HU+).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu-Prima Plus bude v HD a nie v SD Opravíte Článok 🙂

  2. redakcia Magio Sat 28 HD Digi 26 HD ? ake su stanice HD

    1. Aktuálne ponuky operátorov Magio Sat a DIGI TV nájdete na týchto stránkach:
      http://www.satelitnatv.sk/magio-sat/
      http://www.satelitnatv.sk/digi-tv/

  3. redakcia do ponuky kanal FightBox od 1.2.2017 magio sat a digi tv sk

  4. Važená redakcia:
    Celé portfólio JoJ až na mizivé percento je iba boha pustý upscaling ala „fejkové HáDé“.
    SD líder na trhu Telekom, by už mal pochopiť, že je 21. storočie a mal by si v rastri brutálne poupratovať ten SD svinčík, lebo si takto nechávajú pomyselnú guľu na nohe ktorá im bráni napredovať. Natívne HD nie sú nič nadštandard, čo treba zaobalovať do nejakých vymyslených predražených balíčkov!!
    Tu by mala redakcia klásť otázky, kedy dôjde k zmenám ktoré pocítia platiaci zákazníci, nielen zvyšovaním cien a svojvoľným presunom programov..ale vyradením SD balastu absolútne nevhodného pre moderné obrazovky, ktorých podľa prieskumu je na SVK cez 80%, takže telekomáci oblbujte si v nemecku!!

    1. Neviem ci vies o com vlastne hovoris. Vsetky HD co pridavaju, pridavaju do uplne zakladnych balickov, ziadne specialne balicky, za specialne poplatky. Touto zmenou budu vsetky slovenske kanaly v HD uz v zaklade, okrem TA3 a tak isto aj hlavne komercne ceske stanice a CT1 a CT2 tiez. Sportove stanice su taktiez vsetky v HD, ciastocne v zaklade, cistocne nie.
      Fejkove HD, to by sme museli ist pripad od pripadu no prave naopak velka väcsina programu je dnes nativ, urcite vsetko nove vyrobene, pripadne kupene (akvizicie) za poslednych par rokov je HD 100%, v SD sa uz nic takmer nic nevyraba a urcite nic nekupuje (reportaze v spravodajstve su niektore SD/upscale to je pravda)… opacna situacia je na mensich kanaloch typu Plus a Wau ale to je dan za skladbu programu, priemery su tam minimalne a starsie veci su vo velkej väcsine v SD, ked sa obnovuje licencia tak kupuju v HD ked je to mozne.

    2. Neviem ako si zbehlý v problematike..
      Ale ak si pozrieš stránku telekomu uvidíš, že programy kastujú do 2 balíčkov: 1. rodinný, 2. športový
      Kazdý jeden je za špeciálny poplatok 5,99€ v prípade, že si ho zazmluvníš na 6 mesiacov cena klesne, ak si ich zoberieš oba dohromady tak ťa vyjdu 7€ takže to sú tie poplatky o ktorých som písal už včera a ty o tom nevieš, nevadí..
      Fejkové HD znamená, že je strašne veľa obsahu v SD a len sa púšťajú na HD programoch, obraz býva posunutý, rozmazaný a bez detailov, preto vravím fejkové HD, lebo to by musel každý jeden dokument/program byť pracne upscailovaný v štúdiu, takže o tom tu je reč, ale nevadí.
      Športové stanice NIE SÚ len v HD a už tobôž nie v základe, ja osobne mám M_kový balík mágia a žiadny HD športový nemám, jedine že by som si opäť priplatil za športový balík.. V podstate ale prečo? Obsah čo sa pchá do „tisícky“ športových programov je len o futbale, a ten osobne nemusím.
      Našťastie používam Apple tv, kde si možem za poplatok vybrať čo naozaj budem pozerať, MLB, NFL, NBA atď. samozrejme iba v HD, preto razím už roky radšej túto stratégiu a nevyhadzujem peniaze za nejaké športové balíčky keď je všade to isté!
      Čo sa týka JoJky zjavne máš skreslené a neoveré informácie!! Čo je v Jojke naozaj HD tak je spravodajstvo a všetky možné vstupy zo študií a max. nejaký kúpený nový film.. O sd výrobe som nenapísal ani čiarku, tieto tv majú SD obsahu na tony, takže ešte dlho sa s ním budeme stretávať, aj keď logo ti bude tvrdiť niečo iné, musíš sa spolahnúť na vlastné oči, a nie marketingové PR oddelenia televízií, lebo taká Jojka šetrí €€€, kde len môže.
      Takže sme zase na začiatku, je len na telekome, aby vypol zastaralé SD mazanice a nahradil ich adekvátnym moderným formátom. Pozri si na zive.sk rozhovory s telekomom, upc, orange, skylink, satro, swan, freesat.. kde sa ich pýtali koľko HD staníc pridali v 2016, koľko SD duálneho balastu kto a kedy vyradil.. Samozrejme Skylink je v tomto inovátor, ktorý si to čistí už dobré 3 roky, hmm možno si ho raz zaobstarám, len sa mi nepáči, že stále dvíhajú poplatky!!

    3. Ako ze neviem o tom ? Evidentne som viac zbehly ako ty, pretoze ja nic take pri Magio Sate neplatim. Ked ty platis, je to tvoja blbost. Este raz. Ziadny rodinny a sportovy balicek neexistuje.
      telekom.sk/televizia/kanaly-magio-sat#-2
      Zakladne baliky M,L,XL a doplnkove HBO+Cinemax, Madarsky a HD balicek, kde su niektore HD sportove kanaly, o ktorych som pisal.
      Fejkove HD – samozrejme, ked je zdroj SD tak na HD kanale to bude stale len v nizkom rozliseni. To snad kazdy vie a nikto to ani za HD nerata. SD bude vzdy len SD nech to daju aj do 4K.
      Sportove SU v HD. Eurosporty 1 a 2, Nova Sport 1 a 2 su v HD v zaklade.
      Sportovy balik neexistuje. Existuje len HD balik.
      Ja viem velmi dobre co je v HD na JOJ, na velkom obraze to krasne vidno. Ci je to mazanica alebo vidno ostro kazdy vlas na hlave sa da hned rozpoznat. Mna logo nezaujima, to je stale v HD distribucii stale v HD takze to nie je relevantne. Ked sa chces o tom bavit tak pod priklad po priklade. To ze maju SD obsahu na tony nic neznamena, denny program JOJ tvoria väcsinou nova vlastna tvorba a novsie akvicne serialy, pripadne film.
      Neviem ci sme na zaciatku lebo to ci Telekom vypne alebo nevypne SD mazanice nema ziadny vplyv na to v akej kvalite ma JOJ ci Markiza zdroj obsahu. Je to uplne odveci poznamka, navyse som uz pisal ze v HD bude mat Telekom vsetko slovenske… aky tam bude zdroj obsahu nie je vec operatora.
      Skylink sem nemiesaj. Keby mali oni financovat vsetky HD kanaly na vlastne naklady asi by to inak vyzeralo. Mozu byt radi ze im distribuciu spolufinancuje Markiza, JOJ a RTVS. Telekom, Digi, Freesat taku vyhodu nemaju.

    4. Lenže ty tu točíš iba okolo Magio sat, ale keby si bol tak zbehlý ako tvrdíš mal by si lepší prehľad…lebo ja o „koze a ty o voze“ !!
      Tak otvor oči a sprav si prehľad o telekome a ich ponúkaných službách, lebo vo svojích príspevkoch miešaš jablká s hruškami 🙂 a občas sám sebe odporuješ!!
      Možno je to tým, že si iba koncový užívateľ ktorému stačí na rozoznanie HD ostro zobrazený vlas 🙂 v podstate, ale nepoznáš zákulisie Jojky. Píšeš siaho dlhé príspevky, sú to ale všeobecné omáčky, žiadne mäso. Sorry, ak chceš debatovať kontaktuj obe spoločnosti pokecaj si a hlavne doplň chýbajúce info, lebo takto to je ako debata profesora so žiakom základnej školy.

    5. Priatelu, sme v clanku k Magio Satu a Digi. Ak si myslis ze nepoznam ponuku Magio IPTV tak sa mylis. Ano, tam su ine balicky, A ? Je toto clanok o IPTV? Nie je, takze o com sa tu chces bavit ?. Aspon vidno ze k teme nemas nic, len pisat odveci.
      V nicom si neodporujem, ked si nepochopil co som napisal, da sa to aj viac krat precitat.

  5. Nepači sa mi, že na kartu Digi musim používať len Váš prístroj. Ja som zástanca kvalitných prijímačov Dreambox, VU solo, ktoré zaručujú vysoko kvalitný obraz. Prečo iné satelitné spoločnosti nemajú problémy a môžu použiť aj iné prijímače (viď Skylink a pod.) Ďakujem za vašu odpoveď. Dušan

    1. O CAM module si asi nepočul, že?

      http://www.satelitnatv.sk/2016/04/digi-spusta-prenajom-cam-modulov-pre-satelitnu-tv-prinasame-podrobnosti/

    2. Za prvé – je absolútne jedno, aký prijímač použiješ, pretože z rovnakej kombinácie núl a jednotiek ti každý prijímač zostaví ROVNAKÝ OBRAZ!!!!! A pokiaľ je zdroj nekvalitný, tak ti nepomôže ani prijímač za 10 000€.

      A čo sa týka možnosti použitia vlastných prijímačov – počul si niečo o Skylink READY? Takže aj u nich si obmedzený, ICE karty už neponúkajú a Irdeto nemá z´daleka každý prijíamč. A to nehovorím o prechode na ORCU…

    3. jedno to určite nie je ten ich pomalý šrot je na dve veci a rovnaký obraz tam tiež nie je a rýchlosti radšej pomlčím a čo sa týka viaccessu to bude rovnaký prípad ako digi bude aj CI+ modul

  6. Nieje HD ako HD. Si pozrite bitrate SK/CZ balickov.cca3-5Mbit. vs 10Mbit v MPEG-4.Porovnaj s inými providermi. Vychadza mi zase, že platiaci nemecký zákazník , (aj s lepším platom ) dostava obraz kvalít HD s bitrate 2 az 3x vyším než u skylink ,digi. Na TV obrazovkách dnes standart od 100 cm obraz je hnus. Ale bedač na slovensku MUSí platit aj za HDhumus.

    1. platiaci nemecky zakaznik zaplati aj viac ako slovensky ale co je dolezitejsie, je ich navyse neporovnatelne viac… kapacita na satelite je cuduj sa svete priblizne rovnako draha pre kazdeho….
      ci mas 500 tisic zakaznikov alebo 20 milionov, megabity na orbite su drahe… co ti z toho vychadza ? na Slovensku to tak skoro nebude tak ako v Nemecku ak nie nikdy tak este velmi dlho nie

Komentáre už nie sú povolené.