Reklama

Flix TV začala predávať už aj samostatné karty

Najmladší satelitný operátor Flix TV začal ponúkať na Slovensku už aj samostatné dekódovacie karty s predplateným balíčkom Dobrá TV na 6 mesiacov. Tie sú vhodné pre všetkých záujemcov, ktorí už vlastnia satelitný prijímač s podporou DVB-S2 a kódovacieho systému Conax a nemajú záujem využívať dodávaný box od operátora.
Pokračovanie nižšie:


Samostatné karty fungujú na systéme predplateniek. Po ich kúpe a registrácii môžu zákazníci využívať služby operátora 6 mesiacov vo svojom vlastnom boxe alebo module. Po uplynutí 6 mesiacov budú mať zákazníci v prípade záujmu hneď niekoľko možností, ako využívať služby ďalej. Jednoducho bude možné predĺžiť predplatený balíček Dobrá TV, alebo vybrať rozšírenú ponuku. V prípade, že zákazník záujem o služby mať nebude, karta zostane automaticky zablokovaná.

Flix TV je nový poskytovateľ satelitnej televízie, ktorý odštartoval v marci 2016 v susednej Českej republike. Od decembra 2016 vstúpil oficiálne aj na Slovensko. Programy sú distribuované v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264) z družice Eutelsat 16A (16°E) a kódované systémom Conax (0B00). Pre príjem sa vyžaduje satelitná parabola s priemerom minimálne 85 cm.

Ceny zariadení a kariet
Set-top-box + karta Flix TV na 6 mesiacov s balíčkom Dobrá TV – 89,99 €
Samostatná dekódovacia karta Flix TV s balíčkom Dobrá TV na 6 mesiacov – 49,99 €

Zariadenia je možné zakúpiť v špecializovaných predajniach so satelitnou a anténnou technikou.

Aktuálny zoznam programov balíčka Dobrá TV
ČT 1 HD, ČT 2, Nova HD, Prima HD, Nova Cinema, Fanda, Prima Cool, Prima Love, TV Barrandov, Kino Barrandov, Markíza HD, JOJ HD, JOJ Plus, Telka, Smíchov, STV 1 HD, STV 2 HD, Dajto HD, Doma, Wau, ČT 24, TA 3, Noe, TV Lux, JOJ Cinema HD, CS Film/CS Mini, FILM+, AXN Czech, AMC, FilmBox Plus, Prima Zoom, Animal Planet HD, Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Discovery World, National Geographic, National Geographic Wild, Viasat Explore, Viasat History, Travel Channel HD, History, Kinosvět, Spektrum, Spektrum Home, TLC, TV Paprika, ČT Sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Sport 1, Sport 2 HD, Arena Sport 1, ČT:D/ČT art, RiK, Disney Channel, Minimax, Óčko, Kerrang, Brava HD, Šlágr

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tá cena karty 49,90 € je asi odporúčaná. Predávajú ju totiž aj po 43 €.

  2. 49,99 € je za uz ZAKTIVOVANU KARTU? Ci ako to funguje? A po 6. mesiacoch bude treba kolko zaplatit za dalsich 6 mesiacov?

    1. Mas na mysli MAVASK s.r.o. Záhradná 469/21 Kapušany? Pozeral som teraz ich stranku ale cez eshop Flix karu nemaju.

  3. Skusim napisat priamo na Flix, ked zoberiem v uvahu, ze cena na 6 mesiacov je cca 50€, odpocitam 5€ cenu karty, tak vychadza 45€ na 6 mesiacov, tak by to bolo cca 7,5€ na mesiac,ale ak po skonceni to ma byt obdone ako v CZ, tak potom by to bolo cca 11€ mesacne co je prilis bela, skusim sa obratit priamo na Flix a uvidim ci si daju namahu a daju mi vobec nejaku odpoved. Posledne ked som sa ich dotazoval na predaj samotnej karty neunuvali sa mi ani odpovedat. A okrem ineho na stranke uvadzaju iba jedneho predajcu, ktoremu nefunguje ani eshop. Takto vela vody nenamutia.

  4. Karta sa dá zaregistrovať až po mesiaci používania takže sa dajú sledovať kanály až 7 mesiacov.

Komentáre už nie sú povolené.