Reklama

Do DVB-T pribudne ďalší český kanál, bude ale súčasťou Plustelky

Prvý celoplošný multiplex rozšíri v najbližšej dobe nový český televízny program Prima PLUS. Po Barrandov Family ide tak už o v poradí druhý český program, ktorý bude možné prijímať cez anténu po celom Slovensku. Prima Plus však nebude šírená voľne, ale kódovaná systémom Irdeto a dostupná iba predplatiteľom terestriálnej platformy Plustelka. Na sledovanie kanálu tak bude potrebný DVB-T2 prijímač Alma T300HD Plustelka alebo bezkartový modul Plustelka, prípadne samostatná dekódovacia karta.
Pokračovanie nižšie:


Záujem divákov o terestriálne vysielanie je záväzkom pre spoločnosť Towercom neustále rozvíjať platformu DVB-T. Po novoročnom rozšírení Voľnej telky pokračujeme aj v rozširovaní programovej ponuky Plustelky. Prima PLUS je ďalšou kvalitnou stanicou, ktorá bude dostupná pre našich divákov bez zmeny ceny,“ skonštatoval Ivan Peschl, generálny riaditeľ spoločnosti Towercom, ktorá prevádzkuje všetky štyri celoplošné multiplexy na Slovensku.

TIP: Štart Prima Plus sa blíži. Pozrite sa, čo ponúkne divákom v prvé dni vysielania

Prima PLUS je plnoformátovou rodinnou stanicou, ktorej obsah je tvorený z vlastnej tvorby televízie Prima, či už ide o obľúbené seriály, spravodajské programy, zábavné šou, kulinárske či hobby programy. Jej štart je naplánovaný na 23. januára 2017.

Plustelka zaradí nový český program do balíčka Plustelka Štandard ktorého cena zostane aj po rozšírení na sume 5,99 € mesačne.

Po rozšírení ponuky budú súčasťou Plustelky tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, Senzi ako aj ďalších pätnásť platených (voliteľných) programov Sport2, Eurosport 1, Eurosport 2, JOJ HD, Prima PLUS, JOJ Cinema HD, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, RiK, VH1, Spice a EroXXX. Predplatitelia samozrejme môžu sledovať okrem platených kanálov aj všetky nekódované programy z iných multiplexov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Toto je akoze ten velky hrac co pride do slovenskeho DVB-T, ved ta programova skladba co maju prichystanu nestoji vobec za nic, to keby radsej boli zmenili tie dva ceske verejnopravne ktore maju v ponuke na HD by malo viac uspechu ako tento buduci odpadovy kanal, troch mizernych sa od noveho roku zbavili a teraz to nahradzaju takym ak nie este vacsim odpadom

  2. takže nič pre väčšinu ľudí…, barandov family stoji za prd, a prima plus je zas kodovana…..výsledok?? akoby nič nepribudlo po odchode TV angelika do dvbt. škoda

  3. Smiešne, celé zle, keď už to chceli zakódovať mali to dať do Plustelka mini ku čt1 a čt2 a senzi a nie do platenej formy. To si myslia, že týmto kanálom ohúria spoločnosť? Nikto im kvôli prime nebude platiť plustelku za 6 eur kde pôjde samá reklama s pôvodnou tvorbou. To fakt by urobili lepšie keby to dali do voľnej telky. Ako nech sa nehnevajú ale tak v Česku je to free a na Slovákoch ideme zarábať? To kto má prosím Vás takúto logiku? Ľudia nebudte hlúpy a vypnite televízory šak to je výsmech celého národa slovenského, kto im zaplatí kôli tomu tak je hlupák.

  4. Vítam zaradenie do 1.muxu,nakoľko 4.mux má v okr.Prievidza stále špatné pokrytie.

    1. Pohladať najbližší vysielač napr.B.Štiavnica,Trenčín,Žilina alebo BB.Pootočiť anténou a možno ti to pomôže.

  5. Už sa nemôžem dočkať kedy začnú vysielať. Balík si zaplatím hoci aj dnes. Ja asi nedospim. To fakt super.

  6. Tak za tento odpad ešte aj platiť ,keď už to malo isť do neplatenej ponuky k ČT1, ČT2 a Senzi.

  7. To akože úplne vážne budú vysielať LEN vlastnú tvorbu? Aj barrandov family aj prima plus? Film? Seriál? Ani v budúcnosti? To si radšej ani nepreládím settopbox.

    1. Uviedli že zo začiatku bude vlastná tvorba ale až sa rozbehnú tak budu aj filmy ale to si počkáme.Chú byť lepší než Markíza.

    2. Ano zo zaciatku .na jesen uz pridu licencovane formaty ktore nakupi aj pre slovensky trh no treba vydrzat novy kanal sa bude rozvijat vysielat bude zatial 14 hodin denne.

  8. Podstatné je neplatiť za to čo NECHCEM.Je to ako na satelite aj na anténe.Nanútené stanice,ktoré okrem vlastnej tvorby zatiaľ nevysielajú NIČ…

  9. zatiaľ nechcem tvrdiť že je to odpad,ten barandov family nie je síce žiadna výhra ale lepšie ako narkóza,tipujem že to bude niečo podobné,čo ma teší že to nenatlačili do 4.Muxu

    1. Nastupom Prima Plus 23.1 bude sucasne vypnuta Prima u vsetkych operatorov na Sk ostatne stanice zatial ostavaju…

    1. Musíš mať DVB-T2 telku, alebo box.

      http://www.satelitnatv.sk/2016/08/vsetky-vysielace-4-multiplexu-presli-uz-na-dvb-t2/

Komentáre už nie sú povolené.