Reklama

Bude Prima PLUS v DVB-T v SD alebo HD verzii? Ešte nie je rozhodnuté

Český televízny kanál Prima PLUS, určený pre slovenských divákov, odštartuj presne o týždeň v pondelok 23. januára 2017. Do svojej ponuky zaradia túto novinku viacerí väčší slovenskí operátori, vrátane terestriálnej platformy Plustelka. Vďaka tomu sa stane program súčasťou prvého celoplošného DVB-T multiplexu, ktorý pokrýva svojim signálom viac ako 90 % obyvateľov Slovenska. Aj keď zaradenie programu do DVB-T už potvrdila ako samotná televízia Prima, tak aj prevádzkovateľ platformy Plustelka, stále však nie je jasné či bude Prima PLUS vysielať v HD alebo v SD verzii.
Pokračovanie nižšie:


Technické riešenie zaradenia nového kanálu Prima PLUS sa aktuálne finalizuje o definitívnej verzii budeme divákov informovať,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér Towercomu Michal Šuran.

Plustelka zaradí nový český program Prima PLUS do balíčka Plustelka Štandard ktorého cena zostane aj po rozšírení na sume 5,99 € mesačne. Kanál bude preto od začiatku šírený kódovane systémami Irdeto.

Prima Plus ponúkne divákom zo začiatku hlavne vlastnú tvorbu televízie Prima. Vo vysielaní sa tak objavia známe seriály, spravodajstvo či zábavné programy, ktoré už diváci poznajú práve z kanálov TV Prima. Do budúcna však nevylučuje, že sa vo vysielaní objavia aj akvizície.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je jedno či Ohnivé kura a iné sitokómy budú v SD, HD, alebo 4K.

  2. Nemali to dat do platenej Plustelky ale k programom ČT1, ČT2, Senzi na skúšku, aspom by zistili či to bude niekto pozerať ?….

  3. Do MUX1 už dávno mali byť presunuté programy ČT1 a ČT2, keďže má lepšie pokrytie, hoci aj naspäť v DVB-T systéme. MUX4 je na tom v pokrytí veľmi slabo a dlho zdá sa aj bude. Jozef

  4. Prima plus by mala byť jednoznačne šírená FTA vo Voľnej telke, presne ako v Čechách. Toto rozhodnute o zaradení do Plustelky je v mojom svete nepochopiteľné. Tj nechápem.

  5. kanál Prima PLUS, niekoľko rokov staré reprízy pôvodnej tvorby Primy nezaujímajú nikoho

  6. Čo na tom nechápete? Prima odmietla platiť za DVB-T podobne ako Markíza group. Tak môže byť jedine v platenom muxe na riziko Towercomu. S tým programom čo tam nastavili ste o nič neprišli… je to podobné ako Nova International.

Komentáre už nie sú povolené.