Reklama

Nova plánuje zmeniť názvy troch svojich programov

Česká televízna skupina Nova plánuje zmeniť názvy troch svojich programov. Pôjde konkrétne o stanice Fanda, Smíchov a Telka.

Televízny kanál Fanda sa má premenovať na Nova Action, Smíchov na Nova 2 a Telka na Nova Gold. Zvyšné programy si ponechajú svoje doterajšie názvy.
Pokračovanie nižšie:


Český komerčný vysielateľ o zmeny názvov, vyššie uvedených programov, požiadal už aj tamojšieho mediálneho regulátora, ktorý s nimi súhlasil na svojom poslednom zasadaní. Kedy však k samotným zmenám dôjde, nie je aktuálne známe. Prevádzkovateľ sa k týmto informáciám oficiálne ešte nevyjadril.

Skupina Nova má vo svojom portfóliu aktuálne osem televíznych kanálov Nova, Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Telka, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International. Väčšina z nich však môže byť dostupná oficiálne iba českým divákom. Na Slovensku môžu oficiálne šíriť operátori iba platené športové kanály Nova Sport a medzinárodnú verziu programu Nova International, ktorá prináša divákom tie najlepšie programy z vlastnej tvorby.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Že najlepšie programy z vlastnej tvorby. Nova internacional = platený ODPAD pre Slovákov . Škoda sa aj rozčulovať nech už tiahnu niekam do p…. .

    1. A oni majú inú vlastnú tvorbu ako to, čo dávajú na Nova International? NIE… Takže naozaj nechápem, čo všetci na tých českých staniciach vidíte – vlastná tvorba je väčšinou odpad a zahraničné akvizície sú rovnako dostupné aj na slovenských kanáloch.

  2. DIGI Slovakia pristila hbo zadarmo na vikend 23.12 do 26.12

  3. Raději se starejte o své kanály. My máme vlastní tvorbu Novy rádi. Já bych vám vypnul všechny české kanály a byl by od vás pokoj

Komentáre už nie sú povolené.