Reklama

Flix TV: Karty nepárujeme, ponuka na Slovensku bude takmer rovnaká ako v ČR

Satelitná platforma Flix TV ponúka svoje služby od decembra 2016 už aj pre slovenských zákazníkov. Tí majú aktuálne možnosť si objednať zatiaľ však iba najnižší balíček Dobrá TV (65 programov) spolu so satelitným prijímačom FlixBox za 89,99 € na 6 mesiacov. Po uplynutí predplatného ponúkne operátor zákazníkom niekoľko možností, ako využívať služby ďalej. Na výber bude ako možnosť predĺženia predplatenej karty tak aj prechod na mesačný paušál.
Pokračovanie nižšie:


Operátor ponúka zákazníkom na Slovensku už najnovší HD prijímač FlixBox s podporou kodeku H.265. Navyše dekódovacie karty so zariadením nepáruje. „Karty nie sú párované a dajú sa tak používať aj v iných zariadeniach podporujúcich Conax,“ uviedla pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingová manažérka Flix TV Klára Obořilová.

V budúcnosti by mal navyše poskytovateľ ponúkať všetkým záujemcom aj samostatné dekódovacie karty bez boxu a celá programová ponuka a balíčky by mali byť takmer rovnaké pre slovenských aj českých zákazníkov. Presný termín predaja samostatných kariet u nás, nie je v súčastnosti ešte známy. „Balíčky plánujeme nastaviť veľmi podobne, ako je tomu v Českej republike, ale len cenovo. Zloženie programovej ponuky je a bude v súlade s legislatívou, tzn. vysielať budeme len programy, na ktoré máme pre Slovensko vysielacie práva,“ dodáva Obořilová.

V Českej republike má Flix TV v ponuke dva základné balíky Dobrá TV (299 Kč) a Lepší TV (399 Kč), ako aj prémiové HBO MaxPak (279 Kč) a Aktivní (199 Kč).

TIP: Na Slovensku štartuje nová satelitná platforma Flix TV

Flix TV je nový poskytovateľ satelitnej televízie, ktorý odštartoval v marci tohto roku v susednej Českej republike. Od decembra vstúpil oficiálne aj na Slovensko. Programy sú distribuované v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264) z družice Eutelsat 16A (16°E) a kódované systémom Conax (0B00). Pre príjem sa vyžaduje satelitná parabola s priemerom minimálne 85 cm. Pripomeňme, že z rovnakej orbitálnej pozície je dostupná aj platforma ANTIK Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Rak na moj dotaz ohladom predaja samotnej karty spolocnost flix nereagovala, ale odpovedala aspon redakcii. Tak uvidime ako sa im bude do buducna na nasom malom trhu darit.

  2. Stále nerozumiem ich stratégii predaja na Slovensku, pokiaľ nedostať samotnú kartu.

Komentáre už nie sú povolené.