Reklama

UPC Direct zaradí do ponuky RTL Spike a ďalších sedem nových programov

Do ponuky maďarskej satelitnej platformy UPC Direct, ktorú prevádzkuje spoločnosť UPC DTH, pribudne už začiatkom decembra päť nových televíznych programov v štandardnom rozlíšení a ďalšie tri v polovici januára 2017. Podobne ako sesterská platforma freeSAT, ktorá je dostupná u nás a v susednej Českej republike, zaradí aj UPC Direct do ponuky maďarské programy Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV, Humor+, Izaura TV, Zenebutik a FEM3. Novinkou bude navyše aj RTL Spike, tento program však freeSAT neplánuje zatiaľ oficiálne zaradiť.
Pokračovanie nižšie:


Už prvého decembra 2016 obohatia balíčky Medium TV a Medium HD TV programy RTL Spike, Humor+, Chili TV a Kiwi TV. Do vyšších balíčkov Plus a Plus HD TV pribudne v rovnaký deň Spíler TV.

Druhá vlna rozširovania ponuky UPC Direct je naplánovaná na 16. januára 2017, kedy ponuku rozšíria tri programy Izaura TV, Zenebutik a FEM3. Prvé dva budú k dispozícii v nižších balíčkoch Medium TV a Medium HD TV, posledne menovaný vo vyšších Plus a Plus HD TV.

Technické parametre pri príjem nových programov zatiaľ nie sú známe. Aké programy budú k dispozícii slovenským predplatiteľom operátora freeSAT si môžete prečítať v tejto správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať