Reklama

Telekom: Dva športové programy do konca novembra pre všetkých

Telekom od piatka 4. novembra až do konca mesiaca sprístupní všetkým zákazníkom Magio TV a Magio Sat športové kanály Sport 1 a Sport 2 v SD aj v HD kvalite. Počas voľného vysielania sa môžu tak všetci zákazníci tešiť na priame prenosy z pretekov F1 či niekoľko prenosov z KHL, vrátane zápasov HC Slovan Bratislava, prípadne Hokejovej ligy majstrov.
Pokračovanie nižšie:


Okrem toho do konca novembra sprístupní operátor pre zákazníkov Magio IPTV zadarmo aj filmový kanál AMC. Kanály Sport 1, Sport 2 a AMC sa tak pridávajú k množstvu kanálov od SPI International, ktoré Telekom zadarmo sprístupnil už od 20. októbra 2016 a to až do 15. januára 2017 (Filmbox, Filmbox Family, Filmbox Premium HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus, Filmbox Arthouse, Fast&Fun Box HD, Fightbox HD, Eroxxx HD).

Pri príležitosti voľného vysielanie športových kanálov Sport TV usporiadal Telekom spolu s vysielateľom aj súťaž o zájazd pre dve osoby do televízneho štúdia v Budapešti, odkiaľ výhercovia budú môcť sledovať posledný pretek v sezóne priamo s komentátormi F1. Zákazníci sa môžu do súťaže zapojiť do 13. novembra na stránke formule1-sport1tv.cz/slovaktelekom/

Mohlo by vás ešte zaujímať